Volgers

De eerste stappen zijn gisteren gezet; website is online en de diverse social media kanalen zijn aangemaakt. Ik heb alleen nog wat problemen met de link op de site naar mijn email, maar dat lossen we ook zo spoedig mogelijk op.
De volgende stap is nu volgers krijgen…
Papa’s Liefst is natuurlijk mijn eerste volger <3
Ik vind het wel een beetje spannend om nu met mijn blog in de openheid te treden; zitten ze wel te wachten op nog een mama-blog?? er zijn er al zoveel. Vinden ze het wel interessant wat ik allemaal beleef en wat ik van producten vind??? Het voelt nog een beetje hoog van de toren geblazen dat ik denk dat dat zo is. Maar ik heb de knoop doorgehakt en het zou mijn persoonlijke ontwikkeling worden van 2016, dus ik ga het gewoon proberen.
Vanochtend aan de keukentafel heb ik het voor het eerst verteld aan een vriendinnetje en ze was erg enthousiast en zei dat het zeker een succes zou worden, zij is volgster 2 <3
Nu de rest nog…

Na wat googlen vond ik de site van de Blogacademie, met het artikel Hoe krijg je lezers op je blog? (luister niet naar je man) Hahaha dat spraak meteen al aan (hopelijk verlies ik hier niet meteen een van mijn 2 volgers tot nu toe ;D)

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.