Uitje | Naar het Prinsessenbal

prinsessenbalMet 2 meiden in huis, vind je hier heel veel roze, glitters en natuurlijk prinsessen. We hebben alle films gezien, kennen alle namen, hebben de jurken en ik weet niet wat nog maar van deze prinsessen in huis. Maar de prinsessen ontmoeten staat nog erg hoog op de verlanglijst. Het liefste willen de dames dan ook een keer naar dat grote park in Parijs. Maar deze droom konden we veel dichter in huis in vervulling laten gaan. We gingen namelijk naar het prinsessenbal bij Villa Kabaal.

Villa Kabaal

In het groene Boskoop vind je Villa Kabaal. Een feestlocatie en 2 zalen en een workshopruimte, gerund door Hélène en Dirk van der Lecq. Hier worden kinder-themafeesten, kinderworkshop, bijzondere culinaire en creatieve workshops voor volwassenen, kraamfeesten, babyshowers, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiefeesten, sinterklaas en kerstfeesten, cursussen, kinderschminken en bruiloft-feesten georganiseerd. Bij mij waren de Frozen kinderfeestje al wel bekend, maar alles is mogelijk.

villa-kabaal-logoPrinsessenbal

Een paar weekend terug was er een echt prinsessenbal bij Villa Kabaal. De meiden waren uitgenodigd in hun prinsessenjurk. Maar voordat het bal begon, kon er eerst nog lekker getut worden. Er werden haren gevlochten, nagels gelakt, make-up opgedaan en glitter tattoos. Dit werd gedaan door alle prinsessen zelf.

img_0512 img_0560

Het was een warme dag en gelukkig was er ook buiten genoeg te doen om even af te koelen. Er konden kroontjes geknutseld worden, getekend worden en er was een groot luchtkasteel. Ook aan de ouders was er gedacht en konden we aan de bar drinken krijgen.

img_0519 img_0540

Toen alle mini-prinsessen klaar waren, begon het feest. Als eerste werden Anne en Elsa naar voren geroepen. Natuurlijk werd er door iedereen luidkeels meegezongen met ‘Laat het gaan’. Vervolgens was er een heuse quiz waarbij ook nog prijzen te winnen vielen. En er werd ook lekker gedanst met alle prinsessen.

img_0546 img_0549

img_0553

Er was ook een foto moment, waarop alle kinderen samen met alle prinsessen op de foto mochten. Uiteraard wilde Kleine Zus weer eens niet op de foto….

img_0864

De middag werd afgesloten met een High Tea, samen met de prinsessen. Er waren lekker cup cakejes, sandwiches en chocolaatjes. Ook hier was er volop de mogelijkheid om met de prinsessen apart op de foto te gaan.

img_0869 img_0871

img_0873

Bij het afscheid kregen alle meiden een mooie sleutelhanger en armbandje mee naar huis. Het was een geslaagd feestje en de meiden hebben er van genoten. Maar de wens om toch eens naar Parijs te gaan is er niet minder om geworden 😉img_0888

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.