Weekoverzicht | Fotoblik week 38

stockholm-2Doordat ik het hele weekend had doorgewerkt op een congres en daarna 2 dagen vrij was, voelde de week als een halve week. Maar desondanks toch ook weer een goed gevulde week. Dit had wel zijn weerslag op mijn blog. De laatste dagen waren te druk of was ik gewoon ingestort en vroeg naar bed. Ook wat minder foto’s omdat mijn meiden steeds vaker er met mijn telefoon vandoor.

Zondag 18 september 2016

De ochtend begon weer met een heerlijk ontbijtbuffet. Waarna het tijd was om de laatste sessies van het congres bij te wonen en uit te checken. Voor ons was daarna het congres nog niet helemaal open, want we hadden een rondleiding georganiseerd voor geïnteresseerde in ons verpleeghuis. Na een aantal dagen binnen te hebben gezeten, was het heerlijk dat we nog even konden lunchen op het strand.

img_07051 img_07181

De middag verliep erg gemoedelijk en de buitenlandse gasten waren zeer onder de indruk van hoe wij de zorg in Nederland hebben geregeld. Onze bewoners deden ook erg leuk mee en vertelde de gasten alles over hun verblijf en een aantal namen ze ook mee voor een actieve duinwandeling, die maar weinig konden bijhouden

img_07251 img_07261

Nadat we iedereen weer hadden uitgezwaaid, was het voor ons ook tijd om naar huis te gaan. Omdat het weer nog zo lekker was, belde ik naar huis en spraken we af dat Papa’s Liefste en de meiden lekker naar het strand kwamen en dat we daar gezamelijk een hapje zouden gaan eten. Heerlijk om weer even als gezin samen te zijn na 4 dagen,

img_07381

Maandag 19 september 2016

Gelukkig hoefde ik vandaag niet naar werk. Ik had wel wat mensen te bellen, maar dat kon vanuit huis. Hierdoor kon ik toch nog even een beetje weekend vieren. Wel alleen, want Grote Zus was naar school, Kleine Zus op de KVD en Papa;s Liefste naar werk. Ik heb lekker de ochtend kunnen tutten en alles weer een beetje op orde krijgen in huis en op mijn blog. Door de luie, rommeldag ook geen foto

Dinsdag 20 september 2016

Dinsdag is mijn vrije dag, dus het voelde nu als zondag. Wel was ik gezellig de hele dag met Kleine Zus. We hebben samen gekeken naar de troonrede, terwijl we ondertussen op zoek gingen naar traktatie inspiratie. Mevr. wil graag iets van Paw Patrol, dus speurde we Pinterest af naar de leukste ideeën. ’s Middags haalde we Grote Zus en haar vriendin op van school. Altijd leuk om dan even te spelen op het schoolplein. Nog maar een weekje en dan ga Kleine Zus ook naar school

img_07501 img_07541

Enige tijd geleden was ik mosselen gaan eten met mijn zussen en vader. Op mijn FB foto reageerde 2 moeders van vriendjes van Kleine Zus op de KVD, dat zij ook wel mossels lustte, maar niemand anders in hun gezin Zo werd het idee geboren om dan samen lekker mosselen te gaan eten. Het was even zoeken waar ze nog op het menu stonden, maar we vonden een restaurant. We aten heerlijk mosselen en hadden een erg gezellige avond. Zeker voor herhaling vatbaar en dan gaan we voor Sushi (lust ook niemand anders in huis)

img_07571

Woensdag 21 september 2016

Terwijl ik de hele dag in het ziekenhuis moest werken, maakte Papa’s Liefste lekker pannenkoeken voor de meiden. Gelukkig waren er genoeg en kon ik bij thuiskomst Papa’s creaties ook lekker proeven

img_09121 img_09151

Nog maar anderhalve week en dan beginnen in Leiden de vieren van Leidens Ontzet. Deze festiviteiten beginnen voor mij tegenwoordig met een avondje inzingen in de Hooglandse Kerk. Samen met een aantal collega’s schrapen we de kelen en bestuderen de teksten van de liederen die gezongen zullen gaan worden tijdens het Koraal op de ochtend van 3 oktober. Dit gebeurt onder streng toezicht van de dirigent en krijgen we de nodigen aanwijzingen over de tekst en toonhoogte.

img_07731

Donderdag 22 september 2016

Kleine Zus mocht een extra dagje naar het KVD en zo kon ik al vroeg op weg naar Amsterdam voor een leuke Bloggersevent ‘De Baby en Mama Parade’. Deze ochtend kregen we in de Kleine Parade in de Pijp een aantal korte presentaties over allerlei Baby-, Kinder-, Tiener-  en Mamaproducten. Binnenkort zal ik jullie daar meer over vertellen wat ik er allemaal gezien en gehoord heb. Het leuk van zo’n bloggersevent is ook dat je allemaal collega Mamabloggers mag ontmoeten. We hadden een hele leuke ochtend en gingen ook nog naar huis met een volle goodiebag.

img_0844

’s Avonds stortte ik een beetje in op de bank. Ik schreef een korte blog over lekker eens een keertje vroeg naar bed gaan en dook daarna meteen mijn bedje in.

Vrijdag 23 september 2016

Na een hele dag werken mocht ik Kleine Zus vandaag voor het eerst afhalen van de BSO. Ze had daar de middag alvast mogen wennen. Dat was haar zo bevallen dat ze ook niet meer terug wilde naar de KVD. Natuurlijk had ze de hele middag gezellig met haar zus gespeeld en alle vriendinnetjes zie ze nog kende van de KVD.

img_09191 img_09281

’s Avonds besteld we lekker pizza. Wederom was mijn energie al vroeg op en besloot ik het bloggen voor deze keer een keertje helemaal te laten.

Zaterdag 24 september 2016

De wekker ging weer vroeg, want samen met een vriendin ging ik naar de Libelle voorpremière van de film De Held. Zo zaten we dus om 9.30 al naar een hele spannende film te kijken. Erg raar om dan voor het middaguur weer naar buiten te stappen.
Terug thuis brachten we onze meiden naar ballet en dronken met onze mannen nog lekker een kopje koffie in het zonnetje. Wat een verwennerij zijn deze Indian Summer dagen in Nederland.

De middag en avond waren gevuld met 2 verjaardagen. Eerst een kinderfeestje en daarna eentje van een van onze vrienden, die 40 geworden was. Beide konden lekker in de tuin. Helaas weinig foto’s gemaakt, want mijn telefoon was ingepikt door de meiden, die met hun vriendjes en vriendinnetjes Pokemons vingen en video’s gemaakt met Musical.ly. Uiteindelijk waren we pas heel erg laat thuis en liet ik ook vandaag mijn blog even voor wat het was.

img_09771 img_09421

Mogen jouw kinderen spelletjes spelen op jouw telefoon?

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Fotoblik week 38

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.