Paw Patrol Speurtocht

Een nieuwe Paw Patrol speurtocht in het PIT Veiligheidsmuseum

Volgende week zaterdag is de start van een nieuwe Paw Patrol speurtocht in het PIT Veiligheidsmuseum in Almere. Speciaal om dit te vieren, komen de PAW Patrol pups Chase & Marshall langs. Jij kunt er bij zijn op deze Paw Patrol dag, want ik mag kaartjes weggeven. En dat niet alleen, er zitten ook kaartjes bij voor de film Brandweerman Sam.

Paw Patrol Speurtocht

Het PIT Museum in Almere is een leuk dagje uit voor groot en klein. In dit museum leer je namelijk alles over de politie, brandweer en ambulance. Je kunt je er verkleden als agent of brandweerman, er zijn verschillende politie-, brandweer- en ambulancespelletjes en natuurlijk de nieuwe  PAW Patrol speurtocht in het museum. Kom kijken of jij geschikt bent voor de politie, een brand blussen zoals de brandweer? of test wat weet jij van veilig verkeer? In het PIT Veiligheidsmuseum kom je er achter op een leuke en interactieve manier.

Paw Patrol Meet & Greet, speurtocht en kleurplaten

PAW Patrol is een razend populaire serie die elke dag wordt uitgezonden op Nick Jr. en Nickelodeon. De 5 heldhaftige PAW Patrol pups, onder leiding van Ryder, bewaren de veiligheid in hun woonplaats Adventure Bay en met de nieuwe speurtocht ook in het museum. Veiligheid moet er zijn voor iedereen, zo ook voor de allerkleinsten. In samenwerking met Nickelodeon is de PAW Patrol speurtocht ontwikkeld om ouders met jonge kinderen van leerzame tips rondom veiligheid te voorzien. Met de speurtocht gaan de kinderen op zoek naar de PAW Patrol pups in het museum en leren spelenderwijs van alles over het werk van de politie, brandweer en ambulance.

Peutertickets

Let op! Kinderen tussen 1 en 3 jaar krijgen normaal gesproken gratis toegang tot PIT, maar betalen op de PAW Patrol dag 3 euro aan de kassa in het museum. Aan de begeleider kan worden gevraagd een bewijs van de leeftijd van het kind te tonen bij de kassa. Gratis peuterkaartjes zijn NIET geldig op zaterdag 10 november 2018. Bezoekers vanaf 4 jaar kunnen aan de kassa of online een kaartje kopen. De organisatie van PIT neemt extra maatregelen om de drukte zo goed mogelijk te reguleren. Desondanks kan het zijn dat de rij bij de kassa langer is dan gebruikelijk.

Winactie Paw Patrol Dag in het PIT museum is gesloten

Wil jij wel een dagje naar het PIT Veiligheidsmuseum in Almere? Doe dan mee met deze winactie. Ik mag namelijk 2x 2 kaartjes weggeven, samen met ook nog eens 2 bioscoopkaartjes voor de film Brandweerman Sam!

De winnaars zijn: 

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

10 thoughts on “Een nieuwe Paw Patrol speurtocht in het PIT Veiligheidsmuseum

 • linda slats says:

  jaaaa mijn zoontje is helemaal supergek van Paw patrol en zou het te gek vinden om daarheen te gaan. Hij is bijna jarig dus dat is dan ook een mooi verjaardagskado. En zuslief mag ook mee want die vind het ook heel erg leuk 🙂

 • Anja Remmits says:

  Zou helemaal super zijn. Onze zoon is helemaal weg van alle tatuu-auto’s (zoals hij ze noemt) en oaw patrol. Dus dit zou de ideale combinatie zijn.
  Zou wel even een opkikker voor hem zijn nu. We duimen

 • Wauw, wat een leuke prijs! Almere is een eindje weg voor ons, maar voor de speciale Paw Patrol dag hebben we wel een rit over! Mijn peuter vindt Paw Patrol erg interessant, maar Brandweerman Sam is toch wel zijn grote held. Overal ziet hij noodsituaties waar hij bij kan helpen en brandjes die geblust moeten worden…
  Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb helaas geen FB of Instagram.

 • Tamara Jongkees says:

  Super leuk! Mijn zoon is al weken brandweerman en wil het liefst ook zo aangesproken worden. Ook de ambulance en politie vindt hij erg interessant. Van deze uitjes zal hij dus helemaal blij worden.

 • Wat een leuke actie! Onze dochter is gek van paw patrol en ik vind het leuk om met haar musea te ontdekken. Al veel goede verhalen over gehoord!

 • Anouk Nijmeijer says:

  Mijn kinderen zijn grote fan van pawpatrol en brandweerman Sam.
  Het is ondertussen al ruim een jaar geleden dat we bij PIT zijn geweest. Nu zouden ze het nog veel leuker vinden en beter begrijpen.

 • Heel leuk. Ik kende het nog helemaal niet, maar het ziet er wel echt heel leuk uit. Ik denk dat onze Jarno dit ook wel heel erg leuk zal vinden, dus ik doe graag voor hem mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.