nick jr zomerbios

Gastblog Anja | Ochtendje naar de Nick Jr. Zomerbios

In tegenstelling tot de fantastisch mooie weken aan het begin van de zomervakantie, is het de laatste tijd wat minder weer en is het voor mij als moeder weer een gepuzzel om de kinderen bezig te houden. Mijn kinderen doen niet onder aan de rest van de jeugd met hun liefde voor vierkante voorwerpen. Alles wat vierkant is én bewegende beelden geeft, kan een mooi tijdverdrijf zijn. En hé, soms is zo’n uurtje rust voor mama heerlijk. En om nog eerlijker te zijn, ook ik houd van screentime. Hoe leuk is het dan om dan voor ons allen naar een supergroot vierkant scherm te gaan kijken! Een ochtendje naar de Nick Jr. Zomerbios was dan ook zo gepland!

nick jr zomerbios

Nick Jr. Zomerbios leuk voor jongens en meisjes

Mijn kinderen, een jongen van 6 en een meisje van 4, hebben zoals altijd andere wensen. De een wil dit en de ander wil dat. De film van Nick jr. Zomerbios heeft het mooi opgelost. Voor beiden wat ze leuk vinden. De Shimmer & Shime poppen van mijn dochter hadden eigenlijk mee gemoeten. Ook werden er afleveringen getoond van Blaze en Paw Patrol. Die aflevering van Blaze moeten we maar eens terug gaan kijken want er werden klusjes gedaan om geld te sparen voor de kermis. Dat moet ik thuis maar eens na gaan doen met ze. Ik merkte dat het voor de kinderen fijn was dat het meerdere kortere filmpjes waren in plaats van een lange, ze konden goed hun aandacht erbij houden.

Zomer bioscoop nick jr zomerbios

De Nick Jr. Zomerbioscoop duurt in totaal 66 minuten. Naast het aan bod aan een leuke diversiteit aan (niet eerder vertoonde) afleveringen van de populaire series van Nick Jr. PAW Patrol, Shimmer & Shine en Blaze, duurt de voorstelling dus ook niet te lang. Nick Jr. zomerbios is te zien in 20 bioscopen in 17 steden. Check op deze pagina of er ook een bioscoop bij jou in de buurt is en wat de tijden zijn

Lees ook: PAW Patrol Mission Cruiser en de Mini Voertuigen

Tupperware bioscoop tip

De goed over na gedachte lay-out van de bioscopen zorgde er natuurlijk voor dat de kinderen wat lekkers wilde meenemen als ze langs de schappen liepen. En alsof ik ze al jaren ken, de één wilt een bak zoete popcorn en de ander M&M’s. Een hele zak opeten gaat het natuurlijk niet worden, daarom neem ik altijd een leeg Tupperware bakje mee. Het past precies in de stoelleuning. Die dames van de Tupperware zouden dit eens moeten vertellen in hun verkooppraatje.

 

Mijn zoon kan dan heerlijk genieten van zijn lekkers zonder het risico dat het zakje of bakje omkiepert. En het restantje wat ik meeneem naar huis verdwijnt altijd mysterieus in de avonden. Sorry zoon. Ik heb echt mijn best gedaan om minder te snoepen.

Zomerbios

Samenwerking

Spread the love

One thought on “Gastblog Anja | Ochtendje naar de Nick Jr. Zomerbios

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.