Jurassic Encounter

De leukste zomerse buitenuitjes met kinderen

De zomer komt eraan! Dat betekent lekker veel naar buiten met de kids! Zeker wanneer je in een grote stad woont kan het nog best een uitdaging zijn om leuke buitenactiviteiten te vinden. Vandaag een paar leuke zomerse buitenuitjes om te doen met je kinderen

Gloednieuw parcours bij klimbos Fun Forest

Bij Fun Forest kunnen kinderen helemaal los gaan in de natuur! Klimmend, klauterend en abseilend gaan ze op avontuur in het bos en wordt hun zelfvertrouwen geboost door de stoere uitdagingen. Er zijn voor elke leeftijd aparte parcoursen uitgestippeld op verschillende hoogtes, met de juiste klimonderdelen voor de verschillende niveaus.

Parcours 9 is het nieuwste extreme parcours van Fun Forest in het Kralingse Bos in Rotterdam. Bij dit parcours vind je een hoop nieuwe, unieke onderdelen. Zo klim je via de ‘monkey bars’ van de ene naar de andere boom. Ren vliegensvlug over een schuine muur, voordat je je evenwicht verliest. Of klim met klimgrepen die aan de boom vastzitten hoog de boom in.

Heb je alle routes in het Rotterdamse Bos al geklommen en ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Dan moet je zeker nog een keer terugkomen voor dit nieuwe extreme parcours. Omdat deze route is de meest uitdagende tot nu toe is, is deze alleen voor ervaren klimmers vanaf 14 jaar.

Meer informatie over Fun Forest
Locaties: Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo
Instagram / Facebook   
                        

Bewonder levensechte dino’s bij Jurassic Encounter

Altijd al een ontmoeting willen hebben met levensechte dino’s? Dat kan deze zomervakantie in het Beatrixpark in Schiedam. Hier strijkt de reizende dinotentoonstelling Jurassic Encounter neer. In het park vind je levensgrote bewegende dinosaurussen uit het Jura-, Trias- en Krijttijdperk. Bezoekers volgen een ‘gevaarlijke route’ door graslanden en bossen. Komen oog in oog te staan met grommende, brullende en sissende dinosaurussen. Met vijftig bewegende dino’s inclusief zwaaiende staarten en brullende geluiden, biedt Jurassic Encounter een spectaculair buitenuitjes voor het hele gezin. Stap terug in een tijdperk waarin dinosaurussen over de aarde dwaalden en maak kennis met de indrukwekkende reuzen uit de prehistorie. Het vermakelijke en educatieve evenement is te bezoeken in de zomervakantie van 28 juli t/m 14 augustus 2022.

Meer informatie over Jurassic Encounter
Locatie: Beatrixpark, Schiedam
Openingstijden: 28 juli t/m 14 augustus 2022, van 10:00 – 18:00 uur
Tickets: verkrijgbaar via de website

Ervaar Rotterdam vanaf grote hoogte bij Euromast

Kan het voor je kinderen met de buitenuitjes niet spannend genoeg? Zoek het dan hogerop bij de Euromast in Rotterdam. Met een hoogte van 185 meter heb je een spectaculair 360 graden uitzicht over de stad. Bij goed weer kun je zelfs tot aan Den Haag en Delft kijken. Vanaf juli opent de vernieuwde Euroscoop die je vanaf het platform helemaal tot aan het uiterste puntje van de mast brengt. Al ronddraaiend kijk je uit over de stad. De Euroscoop is rondom volledig van glas gemaakt. Daarnaast is er een nieuwe lichtshow, muziek en storytelling die nu nog meer beleving biedt!

Voor de wat oudere kinderen en ouders is er van mei t/m september een nog spannendere activiteit te doen bij de Euromast: de hoogste abseil van Europa! Vanaf 16 jaar mag je hieraan meedoen. Vanaf het uitkijkplatform op 100 meter hoogte stap je over de balustrade stappen en laat je je naar beneden afzakken. Een stoere activiteit in de lente en de zomer, voor iedereen die durft.

Euromast

Meer informatie over de Euromast
Adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam
Instagram / Facebook   

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.