Sing 2

Filmtip | Sing 2 nu ook te zien op DVD

Een van de leukste animatiefilms van dit jaar is nu te zien thuis en zo vaak als je wilt; Sing 2. In dit tweede deel bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor, in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Ik mag een Sing 2 DVD en een Blu-ray verloten.

Het verhaal

Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. En nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging. Hij wil een nieuwe show opzetten in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Buster en zijn muzikale vrienden – waaronder Rosita, de drukke moederbig, punkrockstekelvarken Ash, de vriendelijke gorilla Johnny, de verlegen olifant Meena en het uitbundige varken Gunter – proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment, waar een meedogenloze wolf genaamd Bobby Cannavale, dit kantoor runt.

In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, komt Gunter spontaan met een buitensporig idee. Maar het is Buster die er mee aan de haal gaat. Hij belooft dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway in zijn nieuwe show zal optreden. Maar er is alleen één probleem: Buster heeft Clay nog nooit ontmoet. De artiest heeft zich, na het verlies van zijn vrouw 10 jaar geleden, zich nooit meer in het openbaar vertoond. Nog erger, Buster komt er achter dat meneer Crystal een egocentrische gangster is. Zo eentje die liever iemand van het dak afgooit dan dat er tegen hem wordt gelogen.

Terwijl Gunter Buster helpt om een buitengewoon, theatraal meesterwerk te bedenken, en de druk en bedreigingen van meneer Crystal toenemen, wordt Rosita’s hoofdrol van haar afgenomen. Daarnaast wordt deze gegeven aan de verwende dochter van meneer Crystal, Halsey. Om de show en zijn leven te redden begint Buster aan een zoektocht om Clay te vinden. En hoopt hem over te halen terug te keren op het podium. Wat voor Buster begint als een droom over groots succes, verandert in een emotionele les over hoe de kracht van muziek zelfs een gebroken hart kan helen.

Sing 2 zit vol met vele rock- en popklassiekers. Met spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel en is het ultieme feel-goodfilm.

Genre: animatie, komedie, familiefilm
Lengte: 110 min
Kijkwijzer: 6+, angst, geweld
Gesproken taal: Nederlands, OV

De Cast van Sing 2

De Nederlandse topstemmencast bestaat uit: Fedja van Huêt (Buster Moon), Do (Rosita), Birgit Schuurman (Ash), Egbert-Jan Weeber (Johnny), Holly Mae Brood (Meena), Gordon (Gunter), Karin Bloemen (Nana), Rop Verheijen (Juffrouw Crawley), Frank Lammers (Big Daddy) en Richard Groenendijk (Norman) keren terug voor dit vervolg. Nieuwe stemmen zijn van Hans Dagalet (Clay Collaway), Emma Heesters (Porsha), Matteo van der Grijn (Jimmy Crystal), Giovanca (Nooshy) en Alain Clark (Alfonso).

Regisseur: Garth Jennings

Zeker ook een aanrader is om de film in zijn originele versie te bekijken, want in de Engelse versie hoor je de stemmen van onder andere Matthew McConaughey (Buster Moon), Taron Egerton (Johnny), Tori Kelly (Meena), Reese Witherspoon (Rosita), Nick Kroll (Gunter), Scarlett Johansson (Ash), Bobby Cannavale (Jimmy Crystal), Halsey (Portia Crystal), Bono (Clay Calloway), Eric Andre (Darius), Pharrell Williams (Alfonso), Letitia Wright (Nooshy), Chelsea Peretti (Suki) en Garth Jenning (Miss Crawly).

Winactie Sing 2 op DVD en Blu-ray is gesloten

Met dank aan Day One MPM mag ik 1x Sing 2 DVD en 1x Sing 2 Blu-ray verloten. De winnaars hebben bericht ontvangen.

Sing 2
  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

26 thoughts on “Filmtip | Sing 2 nu ook te zien op DVD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.