Girly fun met je mini-me

5 leuke Moeder-dochteractiviteiten

Is je dochter net zo’n ijdeltuit en knutselaar als jij? En hebben jullie altijd de grootste lol samen als jullie samen iets ondernemen? Die momenten zijn, zoals je vast wel weet, onbetaalbaar. En daarvan wil je er uiteraard zoveel mogelijk als mooie herinnering opslaan in je geheugen, voor later. Daarom: vijf leuke moeder-dochteractiviteiten op een rij, waar jij en je dochter volop van zullen genieten.

Want de tijd vliegt al snel genoeg, en voor je het weet is je dochter groot en trekt ze er liever (snik) op uit met haar vriendinnen. En zit jij thuis het assortiment op de site van Meneer Casino te checken, om de tijd te doden met een spelletje online.

High tea

‘Would you like a cup of tea, my dear?’ Ga als twee echte lady’s naar een nostalgisch theehuis voor een uitgebreide high tea. Dus compleet met lekkere zoete en hartige lekkernijen, in een betoverende setting. Voel jullie even echte royalty’s terwijl jullie nippen aan een kopje earl grey en jullie tanden zetten in scone. Zo’n Britse theesessie is ook ideaal om even lekker bij te kletsen met jullie tweetjes.

Fotoshoot

Boek een leuke fotosessie voor jullie tweetjes. Bijvoorbeeld als prinsessen, Hollywoodsterren of fashionmodellen. Trek de mooiste kleding aan, laat professioneel jullie make-up doen en poseer als echte fotomodellen tijdens de shoot. Zo’n moeder-dochter-shoot staat niet alleen garant voor een geweldig dagje uit, maar zal ook zorgen voor mooie en tastbare herinneringen die een leven lang mee zullen gaan.

Shop till you drop

Ga lekker shoppen in allerlei leuke kledingwinkels. Bezoek in plaats van ketens juist stijlvolle boetiekjes en laat je dochter haar eigen kleding uitkiezen. Wie weet vinden jullie wel een mooie matching outfit. Zo’n dagje shoppen is ook prima te combineren met een dagtripje naar een andere stad.

Zeg het met bloemen

Bezoek een kleurrijke bloemenpluktuin en pluk jullie mooiste boeketten. Voor oma, voor elkaar, voor in huis. Laat je dochter naar hartenlust plukken en help haar bij het samenstellen van een mooi en kleurrijk boeket. Eventueel kunnen jullie dit combineren met een bloemschikworkshop.

DIY beautydagje at home

Regent het? Of zijn de heren des huizes een dagje de deur uit en hebben jullie het rijk voor jullie alleen? Organiseer een gezellig do it yourself beautydagje thuis. Maak samen gezichtsmaskers, haarmaskers, shampoo, zeep, lipgloss, deodorant en ga zo maar door. De recepten daarvoor zijn volop online te vinden. Laat jullie creativiteit de vrije loop en geniet van een echt verwenmomentje thuis. Wat zullen jullie stralen aan het eind van de dag.

Photo Dreamstime.com

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.