K3 Trendy Hairstyle Kit en Crazy Tattoo 2

Beautydagje met K3 hairstyle en Crazy Tattoo kit

Voor ons is de zomervakantie aangebroken. Dat betekent even een paar weken geen ochtendstress en lekker veel ontspannen. Op ons must-do lijstje van de vakantie staat altijd een lekker beautydagje gepland. Dit jaar namen we alvast een voorproefje, samen met onze nichtjes. We mochten namelijk van Clementoni hun nieuwe K3 Hairstyle Kit uitproberen en hun Crazy Tattoo Lab. Dit werd een gezellige middag voor alle meiden en een leuke tip voor de vakantie, want ik mag van Clementoni hun nieuw K3 Hairstyle Kit ook aan één van jullie weggeven.

Vakantie Must-Do lijstje

Het fijne van de vakantie is dat even niets moet. Maar toch maken we altijd aan het begin van de vakantie een must-do lijstje. Hierop mogen de meiden een paar leuke uitjes zetten, maar ook activiteiten die we thuis kunnen doen. Dit kan een filmavondje zijn, pool-party en wat zeker niet mag ontbreken is een beautydagje samen. Dan nemen we een lekker maskertje, doen onze haren en lakken onze nagels. Dit jaar mochten we een aantal producten van Clementoni uitproberen, die perfect passen bij een beautydagje.

K3 hairstyle kit

We begonnen ons beautydagje met de K3 hairstyle kit. Deze kit bestaat uit een coole haartang waarmee je verschillende kleurtjes in je haar kunt aanbrengen. In de kit vind je 5 kleuren; paars, blauw, oranje, geel en groen en een heel aantal gekleurde klemkraaltjes voor in je haar.

Voordat je begint moet je wel nog even zelf de tang in elkaar zetten en deze versieren met de bijgeleverde K3-sticker. In de tang kun je vervolgens de kleurwaxblokjes klemmen. Door de tang een aantal keren over een lok haar te strijken, verf je het haar.

.

De Kit komt met een handig bakje voor alle benodigdheden. En als je de kleurwaxblokjes ergens (veilig) opbergt, kunnen de kinderen ook erg leuk spelen met hun eigen K3-stijltang. De kleur is trouwens ook weer gemakkelijk uitwasbaar.

Crazy Tattoo Lab

Een andere leuke set die we mochten uittesten was het Crazy Tattoo Lab. met deze kit heb jij je eigen glittertatoeagestation. De kit bevat zelfklevende tattoo’s, stencils, lijm, 3 potjes gekleurde glitters, kwastjes, een potlood en speciale Glow in the Dark verf. Je kunt dit allemaal mooi uitstallen in een handige werkbank, zodat je overal makkelijk bij kunt en kunt opbrengen. Ook zitten er duidelijk gebruiksaanwijzingen bij hoe je de tattoos kunt aanbrengen. Nadat je een plaktattoo hebt aangebracht, kun je met de speciale Crazy Tattoo app de tattoos op magische wijze tot leven brengen. Je kunt ze fotograferen, personaliseren en vooral delen met vrienden via de meest trendy social media!.

.

Dit vonden wij ervan

De meiden vonden het superleuk om lekker een middagje te tutten tijdens ons beautydagje, met deze 2 kits, want welk kind wil nu niet zijn haar kleuren en glittertattoo’s! Voordat je begint moet je wel even zelf de kits in elkaar zetten en de stickers erop plakken, maar dit is snel gedaan en het wijst zich ook wel vanzelf. De kits zijn voor kinderen van 6 jaar en ouder, maar je zult ze er wel bij moeten assisteren. De zichtbaarheid van de kleur in het haar is wel afhankelijk van haarkleur. Mijn nichtjes hebben erg blond haar en bij hen waren de kleuren dus wel zichtbaar. Maar je moet wel een beetje kracht zetten om de wax op het haar te krijgen.

Ook is het aan te raden om bij het zetten van de glittertattoo’s dit lekker buiten te doen. Het is namelijk niet te voorkomen dat je glitters morst en die dus overal zitten. Je kunt wel leuk de kleuren van de glitters combineren en je eigen creaties maken. Net als bij de haarverf zijn de tattoo’s ook weer makkelijk af te wassen. De plak tattoo’s zijn wel extra leuk met de gratis app om ze te leven te laten komen.

Winactie Clementoni K3 hairstyle kit is gesloten

In samenwerking met Clementoni mag ik K3 hairstyle kit verloten:

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

51 thoughts on “Beautydagje met K3 hairstyle en Crazy Tattoo kit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.