Kom deze zomer dino’s spotten in het Jurassic Kingdom

Zijn jouw kinderen gek op dino’s en alles wat er mee te maken heeft? Neem ze dan deze zomer mee de Dinostad van Nederland. De hele maand juli zal het Beatrixpark in Schiedam overgenomen worden door het Jurassic Kingdom. De maar liefst 30 levensgrote en bewegende dinosauriërs zullen daar voor iedereen te bewonderen zijn. Wat in Jurrasic Park onmogelijk was, kan hier wel; picknicken en voetballen tussen echte dino’s. Jurassic Kingdom is een spectaculair dagje uit voor het hele gezin.

Jurassic Kingdom

Durf jij oog in oog te staan met een dino?

Deze zomer ga je 65 miljoen jaar terug in de tijd en kun je in het Beatrixpark in Schiedam zomaar levensgrote dinosauriërs tegen het lijf lopen in het Jurrasic Kingdom. Tussen de tussen de bomen en langs de paden van het Beatrixpark in Schiedam sta je oog in oog met een reusachtige Tyrannosaurus Rex of Triceratops. In de lucht vliegen reptielen zoals een  Pterosaurus. En een stukje verder op gaan een Deinonychus en Tenontosaurus met elkaar de strijd aan. Of wat dacht je van een Diplodocus. Deze zachtaardige dino is maar liefst zestien meter lang!

Jurassic Kingdom

Jurassic Kingdom

Tijdens het bezoek aan het Jurassic Kingdom loop je langs een uitgestippelde route van ongeveer 60 minuten – afhankelijk natuurlijk van hoe snel je loopt of (weg) rent! 😉 Langs de route vindt je ook verfrissende drankjes en de lekkerste versnaperingen, zodat je heerlijk tussen de dino’s kunt picknicken.

Jurassic Kingdom

De kleinste bezoekers kunnen zelf ook als paleontoloog aan de slag in een heuse opgravingsplek. Voor de grotere dinofans is er zelfs een virtual reality ervaring: ga een gevecht aan tegen een ‘echte’ dinosauriër of neem plek in een rit in de virtuele dino-achtbaan.

In het educatief centrum kun je je laten informeren over het leven van de dino’s. Het leerzame deel van de tentoonstelling is geschreven door Dean Lomax, een echte paleontoloog en erkend wetenschapper aan de Universiteit van Manchester. Lomax’ programma voor Jurassic Kingdom is wetenschappelijk onderbouwd, up-to-date en biedt verdieping voor de iets oudere dinofans tijdens een bezoek aan de tentoonstelling!

Jurassic Kingdom

Informatie Jurassic Kingdom

De succesvolle, reizende tentoonstelling Jurassic Kingdom: Waar dinosauriërs tot leven komen, is haar Europese tour op 30 maart 2018 begonnen in het Lauriston Kasteel in Edinburgh. Vervolgens reist Jurassic Kingdom door naar Sheffield, Schiedam, Cardiff en Nottingham. De internationaal erkende en prijswinnende paleontoloog Dean Lomax heeft de makers van deze bijzondere tentoonstelling geadviseerd over de inhoud en opbouw van de dino’s en prehistorische reptielen. De dinosauriërs op ware grote zijn gebouwd door experts in China en de tour wordt uitgevoerd door multimedia experts van Weli Creative.

Tickets nu verkrijgbaar

Online Prijzen: Op de deurprijzen prijzen:
Volwassenen €13.00 Volwassenen €14.50
Kind €11.00 Kind €12.50
*Toegangsbewijzen met korting €12.00 *Toegangsbewijzen met korting €13.50
*Toegangskaarten groepen €11.00 *Toegangskaarten groepen €12.50
*Toegangskaarten Familie €44 *Toegangskaarten Familie €50


 Data openstelling:  7 juli – 29 juli 2018
(gesloten op Mandag en Dinsdag)
  LocatiePrinses Beatrixpark Schiedam
 KOOP HIER JE KAARTJES

Koop je je kaartjes nu (in de maand mei) dan mag ik je een kortingscode aanbieden: EARLYBIRD.

S’DAM Dinostad van Nederland

Schiedam is dé jenever- & ginstad van Nederland, maar met de komst van de levensgrote dinosaurussen deze zomer mag Schiedam zich een maand lang Dinostad van Nederland noemen. Dat de organisatie achter Jurassic Kingdom, het Beatrixpark in Schiedam als locatie gebruikt is een logische keuze. Het is een stadspark van formaat en heeft een perfecte centrale ligging tussen Rotterdam en Den Haag. Ook heeft het centrum van Schiedam veel te bieden. De prachtige oude pakhuizen, klassieke ophaalbruggen en de nog altijd aanwezige distilleerderijen herinneren aan de achttiende en negentiende eeuw waarin de stad gouden tijden beleefde. Een rondje door de binnenstad mag voor- of na een bezoek aan Jurassic Kingdom dan ook niet ontbreken. Meer info www.sdam.nl.
Spread the love

6 thoughts on “Kom deze zomer dino’s spotten in het Jurassic Kingdom

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: