Kleine Keuken Kleine Badkamer

De Kleine Keuken komt nu ook met Kidslijn en de Kleine Badkamer

De afgelopen weken waren voor de meiden natuurlijk een groot feest met cadeautjes van de Sint, maar ook veel pepernoten en ander snoepgoed. De maand december is wat dat betreft één groot suikerfeest, want met de kerstboom in huis, wordt er af en toe ook al een kransje uit de boom gesnoept. Tijd dus voor ook even wat gezondere snacks. De Kleine Keuken heeft hun assortiment uitgebreid met een Kidslijn, met daarin lekkere koekjes en chippies. Allemaal biologisch, zonder meuk of geraffineerde suikers. Ideaal om even weer de suikerspiegels te verlagen in de zoete decemberdagen. Ook nieuw is de Kleine Badkamer met verschillende verzorgingsproducten voor je baby met 100% natuurlijke ingrediënten.

Kleine Keuken en Kleine Badkamer

De Kleine Keuken

Wellicht kennen jullie het merk De Kleine Keuken wel van verse biologische maaltijden voor baby’s en kleine kinderen. Sinds de start in 2012 heeft de Kleine Keuken hun assortiment aardig uitgebreid met broodbeleg, koekjes en lekkere tussendoortjes. Hun visie is om kinderen zoveel mogelijk kennis te laten maken met de echte smaken van ons eten. Elk hapje moet vol zitten met waardevolle voedingsstoffen, zoals volkoren granen, groenten en fruit en alles minder zoet. Wat op die manier leer je de kinderen ook niet van jongs af aan te laten wennen aan die mierzoete smaak.

Kidslijn

De Kleine Keuken begon met producten voornamelijk voor baby’s, maar nu zijn er ook producten bij gekomen voor de oudere kinderen. In deze Kidslijn vind je nu 3 producten; Biologische Superhelden, Biologische Chocoloco’s en Biologische Teckels.

Superheldjes

De Biologische Superheldjes zijn voedzame kinderkoekjes, met 100% volkoren meel, alleen ongeraffineerde suikers, natuurlijke vetten en alles biologisch natuurlijk. Precies waar de Kleine Keuken al die jaren al voor staat. In de doos vind je 6 koekjes, gevuld en gezoet met appel. Allemaal los verpakt, zodat je ze prima mee naar school kunt geven.

Kleine Keuken SuperheldjesKleine Keuken Superheldjes

De Biologische Superheldjes zijn verkrijgbaar voor €2,49

Biologische Chocoloco’s

Ook in deze lekkere chocoladekoekjes vind je geen palmvet, toegevoegde aroma’s, bloem, geraffineerde suikers en andere chemische toevoegingen. Dit tussendoortje zit ook verpakt in 8 miniverpakkingen, elk met 2 koekjes. Zo kunnen de kinderen ze ook makkelijk delen met een vriendje of vriendinnetje.

Biologische Chocoloco's

De Biologische Chocoloco’s zijn verkrijgbaar voor €2,49

Biologische Teckels

Dit tussendoortje is geen koekje, maar een verantwoorde chips. Doordat de Teckels niet gefrituurd worden zijn ze veel minder vet dan gewone chips. Ook is er op gelet dat er een stuk minder zout aan toegevoegd wordt. Maar naast dat ze erg lekker smaken, zijn de chipjes ook in de vorm van kleine Teckeltjes. Leuk voor bij de borrel op zondagmiddag of toch ook gewoon een paar in de broodtrommel mee naar school.

biologische teckels biologische teckels

De Biologische Teckels zijn verkrijgbaar voor €1,85

De Kleine Badkamer

Wist je ook dat de Kleine Keuken nu niet alleen meer producten heeft voor in de keuken, maar ook voor in de badkamer. Sinds kort is er naast de voeding ook een speciale verzorgingslijn, De Kleine Badkamer, bij gekomen. Natuurlijk gelden daarvoor de dezelfde idealen als voor de voeding. Want waarom zou je niet iets op de huid smeren om ervoor te zorgen dat je ook via de die weg goede voedingsstoffen aan je lichaam geeft. De huid van een baby is 5x dunner dan die van een volwassene en daarom belangrijk dat je hormoonverstorende stoffen zoals SLS, Parabenen, PEG’s, minerale oliën, alcohol en chemische parfums absoluut niet op je baby’s huidje smeert. Alle verzorgingsproducten van de Kleine Badkamer zijn dan ook 100% natuurlijk.

100% Natuurlijke Bad- en Doucheolie

bad en douche olieAls je je kindje wast, wil je natuurlijk zo min mogelijk de natuurlijke balans van de huid verstoren. Zo kun je de kans op eczeem, jeuk of een droge huid verkleinen. In deze bad- en doucheolie zitten alleen ingrediënten die je kunt begrijpen. De Raapzaadolie helpt irritaties verminderen en hydrateert de huid. Kokos- en amandelolie verzachten de huis en de toegevoegde vitamine E is een natuurlijk antioxidant die de huid kan repareren. Om de olie lekker te laten ruiken is er geen chemische parfum toegevoegd, maar gewoon een beetje roos. En omdat er verder ook geen andere chemische producten zijn toegevoegd, schuimt deze badolie dus niet.

De badolie is verkrijgbaar voor €4,89

100% Natuurlijke Sheabutter zalf

Kleine Badkamer sheabutter zalfDe Sheabutter in deze zalf is uitermate geschikt voor droge plekjes en rode billetjes. Want sheabutter verzorgt, hydrateert, beschermt en zit vol met vitamine A en E. Samen met de verzachtende amandelolie en vochtinbrengende kokosolie is de zalf makkelijk smeerbaar. Wel kan het zijn dat er af en toe kleine korreltjes vormen in de zalf, maar bij het uitsmeren smelten deze vanzelf weer.

De Sheabutter is verkrijgbaar voor €4,95

100% Natuurlijke shampoo

Kleine Badkamer ShampooZeker bij kleine kinderen is de hoofdhuid erg dun en wil je ook met het wassen van de haren deze beschermen. De shampoo van de Kleine Badkamer bestaat ook weer uit alleen maar natuurlijke en zeer milde ingrediënten zoals kokos. Het rozenextract geeft de haartjes van je kindje een zachte en warme geur. Meer is er niet nodig voor de verzorging van kinderhaar.

De Shampoo is verkrijgbaar voor  €3,89

Welke producten zou jij wel eens willen proberen voor je baby of kindje?

Samenwerking

Spread the love

One thought on “De Kleine Keuken komt nu ook met Kidslijn en de Kleine Badkamer

  • Claudia Diependaal says:

    Oh wauw ik zat te denken aan woekerprijzen. Maar het valt me reuze mee. Toch maar eens gaan kjjken binnenkort! Bedankt voor de tips en de revieuw!

    Groetjes Claudia!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.