WONDR Expierence Frozen Special

Herfstvakantie tip | Frozen Special bij WONDR Experience

Wist je dat Frozen dit jaar alweer 10 jaar bestaat? Zeker met kinderen in de leeftijd van mijn dochters (11 en 15) kun je je voorstellen dat deze film met stipt op nummer 1 staat op de filmlijst van ‘het vaakst gezien’. Speciaal voor deze gelegenheid heeft WONDR Expierence sinds gisteren een speciale kamer geheel gewijd aan deze Disneyklassieker. Een combinatie die ook zeker voor mijn tienerdochters een must-do is voor deze herfstvakantie, dus besloten we gisteren meteen langs te gaan om de herfstvakantie af te trappen.

Frozen

Eigenlijk behoeft deze film geen enkele uitleg en is deze Disneyfilm nog steeds met kop en schouders geliefd bij jong en oud. De film kwam in 2013 uit en eigenlijk had Disney sinds de Lion King (1994) geen echte grote kaskraker meer gehad, maar het succes van Frozen was ongekend en is nu dan ook de meest succesvolle Disneyfilm en bracht maar liefst 1,28 miljard op. Maar wist je dat het vervolg nog succesvoller was dan het origineel? De film Frozen 2 (2019) is met 1,45 miljard dollar nog altijd de animatiefilm met de hoogste opbrengst ooit.

Met name de hit Let it Go kunnen veel ouders niet meer horen – ook al blijft het toch echt een steengoed nummer, zowel in het Nederlands als in de originele versie. Naast de opbrengsten van de film zelf is ook de merchandise tot op de dag van vandaag niet aan te slepen en blijft zo de populariteit van Frozen onverminderd.

WONDR Experience

De samenwerking tussen WONDR Experience en de film Frozen is dan ook schot in de roos. De kleine fans van het eerste uur zijn nu al echte tieners en vinden niets leuker dan de hele dag selfies maken. En daarvoor ben je bij WONDR Experience aan het juiste adres. In 14 hypergekleurde interactieve ruimtes word je steeds weer verrast. Je kunt hier op je eigen tempo doorlopen en alles verkennen. 

Neem een confettidouche, duik in een bak teddyberen, of spring in een roze springkasteel. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zo zijn er ook pluizige karaokehokjes om je zangkunsten te laten horen en is er een een magische caleidoscoop. Met een speciale QR-code kun je overal foto’s, gifjes en video’s laten maken, die je achteraf thuis via de mail toegestuurd krijgt. WONDR Experience is een plek waar jong en oud zich uren kunnen vermaken.

Goed om te weten is dat als je met kinderen van jonger dan 10 jaar wilt komen er ook speciale Kids Time slots zijn. Tijdens schoolvakanties KIDS TIME elke dag van 10:00 – 12:00 uur.

Frozen Special

Van 14 oktober tot 1 december kun je bij WONDR Experience terecht voor een Frozen Special. In een magische nieuwe ruimte kun jij je onderdompelen in het sneeuwplezier samen met Elsa, Anna, Olaf en de Snowgies. Voor elke liefhebber van deze Disneyklassieker is WONDR op dit moment zeker een bezoekje waard. Wij gingen op de foto met Olaf, hielden een sneeuwballengevecht en poseerden alvast voor mooie kerstfoto’s.

Praktische informatie WONDR Experience

Adres: Meeuwenlaan 88, 1021JK Amsterdam
Openingstijden: 7 dagen per week van 10:00 tot 19:00 uur
Kids Time: in de vakantie elke dag van 10:00 – 12:00 uur
Tickets zijn hier verkrijgbaar
De Frozen Special is van 14 oktober tot en met 1 december open voor publiek.

Bereikbaarheid
🚗 Betaalbare parkeergelegenheid voor de deur
🚇 Gelegen op slechts 1 metrohalte van Amsterdam Centraal Station

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.