GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Welkom thuis bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

In Nederland is een van de mooiste pretparken van Europa te vinden, de Efteling. Vorig jaar nog werd de Efteling uitgeroepen tot beste themapark van de wereld door de Amerikaanse website Themeparkinsider.com. Het pretpark in Kaatsheuvel versloeg daarmee Tokyo’s DisneySea, een van de populairste Disneyparken en al 6 jaar de grote winnaar. Helaas ligt voor ons de Efteling niet naast de deur. Om optimaal te genieten van dit park en alles te kunnen doen, kun je vanaf volgende maand overnachten in Kaatsheuvel: in het nieuwe GuestHouse Hotel. Dit hotel ligt op loopafstand van de Efteling!

GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Slapen in een hotel lijkt met kinderen niet altijd de beste optie, maar bij het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel ben je aan het juiste adres. Vanaf 7 juni openen zij hun deuren. Dit nieuwe hotel is speciaal ingericht voor families met kinderen en geeft je een zeer huiselijk gevoel. De kamers zijn zeer comfortabel met veel ruimte en bijzondere bedden. Ideaal dus als je na een dagje in de Efteling even moet bijkomen.

De kamers

Het GuestHouse Hotel telt bijna 70 kamers, opgedeeld in 3 soorten. Zo is er voor iedereen wat wils en kun je er zelfs verblijven met 8 personen in een kamer. Alle kamers zijn voorzien van een eigen ruime badkamer (kinderbadjes met badeendje zijn verkrijgbaar), een interactieve TV (met Netflix), een mini koelkast en elk bed heeft zijn eigen oplaadstation voor mobiele devices.

Er zijn 28 BunkHouse Rooms met de eerste 4- of 6-persoonsstapelbedden in Nederland. Hoe leuk is dat om met het hele gezin in een stapelbed te slapen.

Bunkhouse Room

Er zijn 33 Greenhouse Rooms waarvan sommige grenzen aan de daktuin. Deze kamers zijn geschikt om met max 5 personen te slapen. Er is een tweepersoonsbed voor de ouders en een stapelbed waar 3 kinderen in passen. 10 kamers zijn twin rooms en hebben geen stapelbed.

GreenHouse Room

Er zijn 8 Farmhouse Rooms Dit zijn extra grote kamers voor het hele gezin. 4 kamers zijn speciale MiVa (MinderValide) kamers (max. 6 personen). 2 kamers hebben een lekkere grote zithoek en zijn geschikt voor 3 -6 personen. De overige 2 Farmhouse kamers zijn nog groter en hier pas je met wel 8 personen in.

Farmhouse Room

Iedere avond in het seizoen om 19.00 uur mogen de allerkleinste zich in pyjama verzamelen in de lobby (of bij mooi weer de daktuin). Hier zal nog een verhaaltje voorgelezen worden, voor het slapen gaan.

Mocht je na een lange dag in de Efteling iets langer willen blijven liggen in bed? Kies dan voor een  snooze package zodat je pas om 13.00 uur hoeft uit te checken i.p.v. 11.00 uur.

De Faciliteiten

Het is ook heerlijk vertoeven in het GuestHouse Hotel buiten de mooie kamers. Zo kun je genieten van een hapje en drankje in de tuin op het dak. Hier vind je een zandbank, glijbaan en voor de oudere “kinderen” ook tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart en zelfs tafeltennis. Er worden mini tours gehouden door de moestuin en in de kas, waar de groentes en kruiden worden verbouwd. Zo zien de kinderen waar hun eten op hun bord vandaan komt.

YOUR Garden

Is het buiten te koud? Dan kun je ook binnen verblijven in de Living, de gezellige huiskamer waar je je meteen thuisvoelt. Plof lekker neer op een bank of stoel met een boekje, krantje en een drankje, terwijl de kinderen lekker spelen. Er is koffie en thee of warme choco verkrijgbaar in de koffiecorner, waarbij de eerste “on the house” is. Hou je van sport, dan kun je in de extended lobby naar je favoriete sportprogramma kijken. Tevens is er een Rescue Shop aanwezig, mocht je iets thuis vergeten zijn, zoals je tandenborstel of telefoonoplader. Bij de receptie kun je ook terecht voor fietsroutes, mooie cultuurtrips of het regelen van tickets.

YOUR Living

GuestHouse Kitchen

Naast slapen in het GuestHouse Hotel, vind je hier ook een prima restaurant in de buurt van de Efteling. Hier kun je altijd aanschuiven en mee eten. In de GuestHouse Kitchen mag je altijd een kijkje komen nemen in de keuken en misschien de kok wel een handje helpen. Vond je je maaltijd overheerlijk, vergeet dan niet naar het recept te vragen. Deze geven ze je graag en de koks kunnen je ook alles vertellen over de ingrediënten. Deze komen trouwens bij de Albert Heijn vandaan, dus ook bij jou in de buurt makkelijk verkrijgbaar. Het menu wisselt dagelijks en de gerechten zijn gezond, vers en creatief. Een belangrijk doel van de GuestHouse Kitchen en Albert Heijn is om voedselverspilling samen tegen te gaan. Dat maakt eten in het restaurant ook meteen goed betaalbaar.

Greenhouse Kitchen

Naar de Efteling

Als je in Kaatsheuvel bent, wil je natuurlijk ook graag naar de Efteling. Vanuit het GuestHouse Hotel kun je er lopend naartoe en ben je er binnen 6 minuten. De auto laat je dan lekker staan bij het hotel. Dat scheelt je parkeerkosten en de tijd die je kwijt bent met het vinden van een plaatsje. Bij het boeken van een kamer in het GuestHouse Hotel, kun je meteen al kiezen voor een Efteling Arrangement. Er zijn 4 verschillende beschikbaar;

  • SMALL; 1 nacht incl ontbijt en 1 dag Efteling
  • MEDIUM; 1 nacht incl ontbijt en 2 dagen Efteling
  • LARGE ; 2 nachten incl ontbijt en 1 dag Efteling en kun je de andere dag de omgeving van Kaatsheuvel verkennen
  • EXTRA LARGE; 2 nachten incl ontbijt en 2 dagen Efteling

Heb je pech en regent het nu net de dag dat jullie naar de Efteling willen? Geen nood! In het GuestHouse Hotel zijn speciale GuestHouse paraplu’s, ponchos en zelfs GuestHouse regenlaarsjes voor kleintjes verkrijgbaar.

Duur? Dat valt best wel mee!

Een kamer voor 4 personen boekje al vanaf €92,93 per nacht. Voor een juiste prijsberekening, tel de kids t/m 3 jaar niet mee, zij slapen helemaal voor niks en mogen zelfs gratis naar de Efteling!

Praktische info GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Adres: Gasthuisstraat 140 5171 GJ Kaatsheuvel
Telefoon+31 416 273 567
Website: https://guesthousehotel.nl/
Reserveren kan nu al, maar vanaf 7 juni gaan de deuren pas echt open
Parkeren kan voor het hotel. Op de parkeerplaats is cameratoezicht aanwezig en ’s nachts wordt de parkeerplaats afgesloten.
Wifi: overal in het hotel kun je gebruik maken van het gratis WiFi netwerk.
Fietsen; er zijn een beperkt aantal fietsen beschikbaar
Babybedjes zijn extra verkrijgbaar.
Babyphone service; in de Rescue Shop zijn babyphones verkrijgbaar, zodat jijzelf lekker kunt genieten van de daktuin of living, terwijl je kleintje ligt te slapen op jullie kamer

Wanneer ben jij voor het laatst in de Efteling geweest?

Spread the love

28 thoughts on “Welkom thuis bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.