Lekker Griezelen tijdens Halloween in de Julianatoren

Kom lekker Griezelen tijdens Halloween in de Julianatoren

Aan het einde van deze maand is het weer Halloween. Ondanks dat mijn kinderen niet erg van enge dingen houden, vinden ze het altijd wel een leuk feest – al was het alleen maar vanwege het verkleden en de snoepjes die ze krijgen als ze langs de deuren gaan. Gisteren namen we alvast een voorproefje op Halloween en gingen we griezelen bij de muizen Jul & Julia in de Julianatoren.

Kom lekker Griezelen tijdens Halloween in de Julianatoren

Een van de leukste pretparken in Nederland vinden mijn kinderen toch wel de Julianatoren in Apeldoorn. Hier vind je maar liefst 60 leuke kinderattracties, midden in de bossen. Er zijn diverse kinder ritjes langs dino’s, kabouters en safaridieren of door de lucht, maar ook een achtbaan, een spookhuis, reuzenrad en verschillende leuke shows. Doordat het park niet al te groot is, mogen mijn meiden dan ook zonder ons zich vermaken en dat alleen is natuurlijk altijd al feest

Spook mee bij Jul’s Griezelfeest

De gehele maand oktober kun je lekker komen griezelen is de Julianatoren. Bij aankomst op het parkeerterrein vind je al een echt griezeldoolhof van stro en loopspookhuis. Hier kunnen de kinderen alvast een beetje warmlopen voor het Halloweenfeest. Naast deze 2 extra attracties is het hele park versierd met pompoenen en vleermuizen.

Zelf mag je natuurlijk ook verkleed komen in je engste outfit. Deze kun je vervolgens showen op de Griezelcatwalk en maak je kans op te gekke prijzen, zoals een Gezinsabonnement of een Jul of Julia pakket Ook Jul & Julia zijn verkleed voor de gelegenheid en treden op met een speciale Spookshow “De spoken van Griezelstijn”.

In deze show treffen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia de voorbereidingen voor een groot Halloweenfeest. Alles lijkt op rolletjes te lopen. De kostuums zijn klaar, de spookspinnen en slijmpuppies zijn gemaakt en de uitnodigingen zijn verstuurd …. maar het feest dreigt toch niet verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn?

Kom lekker Griezelen tijdens Halloween in de Julianatoren

Maar dat is nog niet alles, want Meneer Kaasgaaf heeft ook een griezelfeest georganiseerd bij het Torenpodium, waarvoor Jul is uitgenodigd. Jul heeft er enorm veel zin in. Hij is mooi verkleed, maar hoe dans je als een stoere griezel?

Dat kun je leren bij Julia’s Halloween Dansles natuurlijk. Speciaal voor Halloween is Julia verkleed als heks en heeft zin om samen met de kinderen te dansen, maar dan als echte griezels! Julia leert je de passen van het dansje ‘Enge Griezels’.

Wat vonden wij ervan?

Afgelopen zondag gingen wij een kijkje nemen. De meiden hadden hun nieuwe Halloweenkostuums speciaal voor de gelegenheid aangetrokken. Grote Zus ging als Raven uit de Teen Titans Go serie en Kleine Zus was een Kattenheks. We bofte ontzettend met het weer, want de zon scheen volop door de gekleurde herfstblaadjes heen. We begonnen bij het griezeldoolhof voordat we het park ingingen. Voor Kleine Zus nog net even te spannend, dus die bleef met papa even op ons wachten. Grote Zus en ik durfde het wel aan en vonden al snel de letters van het missende ingrediënt van de toverdrank.

Het spookhuis sloegen we nog even over, want de meiden wilde graag het park in. Nadat Papa’s Liefste en ik ons gesetteld hadden op een bankje, gingen de meiden lekker hun gang. Af en toe kwamen ze even terug voor een snoepje of een slokje.

Ondanks dat het best druk was in het park, hoefde ze niet heel lang te wachten bij de attracties. We gingen dansen met Julia en keken ook nog naar de show van Cas de Ranger. Helaas was het voor de meiden alweer veel te snel 17.00 en sloot het park. We deden nog een rondje in het reuzenrad, aten een patatje en hamburger en gingen daarna richting het parkeerterrein. Grote Zus durfde nog wel in het loopspookhuis, vond het eigenlijk een beetje te spannend. Gelukkig deed dat niet af aan de leuke dag die we hebben gehad. Echt een aanrader voor de Herfstvakantie!

Kom lekker Griezelen tijdens Halloween in de Julianatoren

Julianatoren Praktische info

Open;  5, 6, 7 en 12 t/m 28 oktober 2018
Tijd; 10:30 – 17:00 uur
Locatie:  Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn
Website: Julianatoren.nl

Vieren jullie Halloween?

Spread the love

10 thoughts on “Kom lekker Griezelen tijdens Halloween in de Julianatoren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.