Never a Dull Moment week 41

Weekoverzicht | Never a dull moment week 41

De week is weer voorbij gevlogen. We hadden wederom een jarige in ons midden, ging naar 2 leuke events in Amsterdam en genoten volop van het mooie weer. Lees maar mee hoe deze week verder verlopen is.

Zondag 7 Oktober

De meiden waren al vroeg wakker en zaten gezellig beneden al te spelen. Ons nichtje was blijven slapen, dus hadden ze het erg gezellig. We moesten wel naar de yogales, maar het nichtje mocht gewoon mee. Ze bofte ook, want na deze les was er een speciale Wobbel Yoga les. Ondanks dat het 2 uur achter elkaar was, deed ze gezellig mee en hadden ze het reuze naar hun zin.

Thuis konden de kleine meiden samen spelen, met het buurmeisje. Grote Zus en ik hadden veel te doen vandaag. Zo moest er nog een laatste hand leggen aan haar boekbespreking. Bij het verdelen van de datum voor de boekbespreking, vond ze het wel leuk om te kiezen voor haar verjaardag. Echt handig natuurlijk niet, want we moesten vandaag ook haar traktatie nog maken.

We maakte een traktatie die te maken had met haar boekbespreking. In het boek De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan wordt meneer Gom heel boos als de hond John zijn tuin over hoop haalt. Daarom maakte we cupcakes en dipte die daarna in de Oreo kruimels. We hadden snoep wormpjes gekochte die dan uit de grond staken. Daar waren we dus nog wel de hele middag zoet mee. 

Maandag 8 Oktober

Hiep Hiep Hoera, vandaag werd Grote Zus dan eindelijk 10 jaar. Hier had ze zo naar uit gekeken. Eindelijk was ze een tiener en kreeg ze haar eigen mobiele telefoon. Ik had mijn oude telefoon van een nieuw schermpje voorzien en in een oud iPhone doosje gedaan. Ze denkt dus dat ze een hele nieuwe telefoon heeft gekregen ipv de oude ‘kinder telefoon’ die we haar altijd hadden beloofd.

Na het uitpakken van alle cadeautjes, mocht ze naar school met haar traktatie en boekbespreking spullen. Met de juf spraken we af dat ze mocht trakteren na haar boekbespreking. Deze ging erg goed en ze kreeg er een ruim voldoende / goed voor!

Na school ging ze gezellig bij haar vriendinnetje spelen. Dat doet ze altijd op maandag, maar ondanks dat het haar verjaardag was en ik gewoon thuis, wilde ze dat toch graag. Wel kwam ze voor het eten thuis, want de jarig mag kiezen en dus werd dat McDonalds.

Dinsdag 9 Oktober

Dinsdag was een hele gewone dag. De meiden gingen naar school en ik thuis aan het werk. Uit school vond Kleine Zus de nieuwe Intertoys gids in de brievenbus en heeft de hele middag gezellig bij mij aan tafel een verlanglijstje zitten maken. 

De grote meiden moest eerst nog even aan hun huiswerk Topgrafie. Maar daarna had ik ook iets leuks voor hen. Voor de review van het Num Noms Snackables Silly Shakes Maker moesten we deze natuurlijk eerst even uittesten. De meiden maakte nu zelf hun slijm en waren daar de rest van de middag wel zoet mee. De Num Noms Snackables Silly Shakes Maker is trouwens ook te winnen! Klik hier!

Na het eten ging het vriendinnetje weer naar huis en plofte ik op de bank voor een avondje Netflixen.

Woensdag 10 Oktober

Naar deze dag hadden de meiden echt uitgekeken. Ze mochten na school naar maar liefst 2 leuke events in Amsterdam. We konden met Miriam meerijden naar het XL Unboxing Party van MGA/Linden & Barbosa. Zij vertegenwoordigen speelgoed zoals Poopsie Slijm Surprise, LOL Surprise en Ready2Robot. In 3 verschillende zalen konden ze heerlijk spelen en natuurlijk diverse Unboxings doen. 

Wij begonnen in de LOL Surprise zaal. Daar viel hun oog natuurlijk meteen op het LOL Surprise poppenhuis. Verder konden ze er knutselen, een duik nemen in het ballenbad, was er een tafel vol lekkers en ze mochten ook een LOL Surprise Under Wraps openen. Ook hiervan mag ik er een weggeven op mijn blog –> klik hier

De volgende kamer was de Poopsie Slijm Surprise. Deze eenhoorn kennen we al (ook deze week te winnen), maar het slijm maken blijft natuurlijk voor die meiden erg leuk. Aan een tafel mochten ze dit dan ook doen. Verder was er schmink (wilde ze niet) en kon je op de foto in de Poopsie badkamer – in bad of op de WC

Tenslotte was er nog een zaal voor de Ready 2 Robot. Deze verrassingsdoosjes zijn speciaal gemaakt voor de jongens. In het doosje vind je een robot, maar ook een potje slijm. Uiteraard is het unboxen daarvan toch ook net zo leuk! Op een tafel stond ook de Crate Creatures. Deze monsters zitten opgesloten in hun kist, maar als je ze loslaat, gaan ze boeren en scheten laten – dikke pret dus.

‘Helaas’ moesten we alweer naar het volgende event. Maar zoals al in de uitnodiging had gestaan, gingen de meiden niet met lege handen naar huis. Ze kregen allebei een goodiebag met nog meer unbox spullen en ze kregen een Crate Creature mee en een Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton, een koffer vol met navullingen voor de Poopsie Eenhoorn. Met de Uber gingen we daarna snel door naar Ijburg, voor het Nintendo Super Mario / Labo / Sonos feestje.

In een mooi huis worden we verwelkomt door niemand minder dan Mario zelf. In het huis waren in verschillende kamer de mogelijkheid voor de kinderen om het nieuwe Super Mario Party en Nintendo Labo spelen. Voor de ouders was er een demonstratie van de Sonos Beam, een compacte en krachtige soundbar. Ik denk zeker Papa’s Liefste deze graag op zijn verlanglijstje zet.

Verder was het erg gezellig in de keuken en ook hier stond weer veel lekkers voor iedereen klaar, zoals deze mooie Mario taart. Tegen het einde van de middag namen we de tram/trein weer naar huis. Daar haalde Papa’s Liefste ons gelukkig af van het station, want met al die goodiebags was het behoorlijk sjouwen 😉

Donderdag 11 Oktober

Het eerste wat de meiden uit school wilde doen, was natuurlijk hun goodiebag unboxen. Samen met een vriendinnetje van Kleine Zus die kwam spelen maakte we slijm uit de Super Pooey Puitton en lieten we de Crate Creature vrij uit zijn box. De meiden konden geen genoeg krijgen van de vieze geluiden die hij maakt. 

’s Avonds had ik een feestje van mijn werk. Alle locaties hadden een land toegewezen gekregen. Wij waren Mexico en samen 3 andere collega’s waren we het GT 2.0 team – geen Gin Tonic, maar Guacamole Tacochips team. Bij Digitransfer had ik t-shirts ontworpen en bestelt voor ons. Meteen ons nieuwe Pub Quiz kostuum 🙂

Het was een gezellige avond, maar we maakte het niet te laat, want de volgende dag moesten we allemaal gewoon weer werken.

Vrijdag 12 oktober

De wekker ging natuurlijk veel te vroeg en opstaan was niet al te makkelijk. Maar met een dubbele dosis koffie lukte het mij om 8.15 b

De dag vloog om en ’s avonds had ik met wat vriendinnen afgesproken in de stad. Het was nog zo lekker dat we buiten op het terras konden zitten. Ondanks dat ik mij had voorgenomen om het na gisteravond niet te laat te maken, lag ik toch pas tegen 1.30 in mijn bed.

Zaterdag 13 oktober

Spontaan hadden we eerder deze week besloten om de BBQ aan te steken en hadden vrienden uitgenodigd. We dachten het te combineren met het feestje nog voor de verjaardag van de meiden, maar veel mensen hadden al andere afspraken. Terwijl Grote Zus naar scouting was, deden wij de boodschappen voor het eten. Vanwege het mooie weer haalde we ook nog even een ijsje en kon Kleine Zus mooi haar eerste woordjes lezen in haar nieuwe Woezel en Pip boek Lol in de Hut

Verder ruimde we de tuin op en genoten van het heerlijke weer. Tegen 17.30 zetten we de hapjes buiten en deden we de BBQ aan. Het is echt een cadeautje dat we vandaag nog zo lekker buiten konden eten. Het enige jammer was dat het natuurlijk wel een stuk sneller donker is dan in de zomer. Als toetje had ik appeltaart gehaald met slagroom, maar de slagroom wisten de meiden iets veel leukers! Pie Face Canon 

De meiden hadden de grootste lol en werden lekker plakkerig en kleverig van alle slagroom, dat overal zat. Maar goed dat we het buiten konden spelen. Daarna werden ze nog wat plakkeriger door de Marsmellows die ze mochten roosteren boven de BBQ

Met nog een nieuw kooltje in de Cobb barbecue bij onze voeten hebben we de rest van de avond heerlijk buiten gezeten.

Heb jij dit weekend ook zo genoten van het mooie weer?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.