WONDER PARK tells the story of a magnificent amusement park where the imagination of a wildly creative girl named June comes alive.

Wonder Park over waarom je nooit moet stoppen met fantaseren

Gisteren waren wij al vroeg in Amsterdam te vinden voor de première van de film Wonder Park. Deze nieuwe animatiefilm vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.

Wonder Park (L-R, front row) Steve, Greta, June, Cooper, Gus, Peanut, (back row) Boomer

Het verhaal

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje tot leven komt. June fantaseert in haar kindertijd over het bouwen van een pretpark, Wonderland, waar zij samen met haar moedige vrienden en pratende dieren woont en waar de meest fantastische attracties te vinden zijn.

Als June een tiener is gelooft ze niet meer in fantasieën tót ze het echte Wonderland in het bos vindt. De Chimpansees willen haar Wonderland vernietigen en dus moet June samenwerken met alle dieren om zo Wonderland van de ondergang te redden….

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 85 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands
Technische tag: 3D

Stemmencast: Stefania, Jan Kooijman, Tim Douwsma, Peggy Vrijens, Matheu Hinzen, Murth Mossel, Jannemien Cnossen, Frans Limburg, Roué Verveer
Regisseur: Dylan Brown

Vanaf 17 april te zien in de bioscoop

Première Verslag

De première was in Pathe Arena. Het was wel vroeg voor de zondagochtend, maar voor iedereen waren er krentenbollen, croissantjes, koffie en Coolbear limonade. Ook stond Boomer ons al op te wachten

Op het podium werd vooraf aan de film de gehele stemmencast voorgesteld. Eén van de stemmen in de film is van de YouTuber Dante van Clonny Games, een kanaal waar mijn dochters graag naar kijken. De meeste mama’s hadden alleen oog voor Jan Kooijman 😉

Tot slot werden we nog getrakteerd op een mini optreden van Stefania. Naast dat zij de stem in heeft gesproken van June, mocht zij ook de aftitelsong verzorgen. Het nummer Wonder is meteen haar eerste single en zeker een catchy liedje.

Wat vonden wij van de film?

Deze film is ook weer een prachtige animatiefilm uit de Spaanse studio Ilion Animation Studios. Maar naast mooie beelden is het verhaal ook erg schattig, spannend en emotioneel. De reden waarom Wonder Park stil komt te liggen, zorgde wel voor een paar traantjes bij mij. Mijn meiden vonden het ook een leuke film, maar toch zeker ook wel spannend.

Wonder Park

Party Winweek Wonder Park is gesloten

Naast dat wij aanwezig mochten zijn op de première, mag ik ook 3x een filmgoodiepakket weggeven met daarin een hoodie, een magische pen, building blocks en een fotolijstje.

De winnaars zijn:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Wonder Park
Spread the love

36 thoughts on “Wonder Park over waarom je nooit moet stoppen met fantaseren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.