Lekker toch blote benen in de lente met kniekousen Bonnie Doon

Lekker toch blote benen in de lente met kniekousen

Zeker mijn jongste dochter heeft helemaal haar eigen smaak wat betreft haar kleding. Het is ook zo’n kind dat het nooit koud heeft, dus bij de eerste zonnestraal al het liefste zonder jas, in t-shirt en blote benen naar buiten gaat. Maar toch is het lentezonnetje zeker in de ochtend nog wat fris. Vandaar dat ze dan nu ook het liefste met kniekousen aan naar school gaat. Nu was het even lastig om voor haar leuke kniekousen te vinden, maar bij Bonnie Doon zijn we toch geslaagd.

Lekker toch blote benen in de lente met kniekousen Bonnie Doon

De kniekousen zijn helemaal terug van weggeweest. Ideaal nu voor de meiden voor onder hun rokje of korte broek, als ze de leggings zat zijn. Ik was voor mijn dochter al een tijd op zoek naar leuke sokken, maar kwam ze eigenlijk nog maar weinig tegen. Ik dacht wel te kunnen slagen bij de grotere kledingketens, maar helaas ving ik daar bot. Een tijdje terug bracht ik een bezoekje aan een PR-bureau waarvan ik wist dat zij ook het sokkenmerk Bonnie Doon vertegenwoordigen. Ik vroeg of zij misschien mij konden verder helpen.

Lees ook; Ik beken… mijn kinderen slapen in de kleren voor morgen

Vanwege de eigen smaak van mijn dochter, liet ik haar zelf een paar kniesokken van Bonnie Doon uitzoeken die ze mooi vond. Zelf vond ik de sokken heel leuk met lekkere felle strepen, maar daar dacht zij toch anders over en koos juist voor de sokken met een leuke print.

De sokken zijn allemaal lekker lang voor haar en gaan over de knie heen, precies zoals zij dat graag draagt. Alle korte spijkerbroekjes en zomerrokjes zijn alweer uit de opslag gehaald en kunnen samen met deze kniekousen prima gedragen worden. Mocht er nu echt een koude dag tussen zitten, dan heeft ze ze ook een leuke maillot gevonden bij Bonnie Boon. Een grijze met zwarte onderkant met bolletjes eraan. Dan is het net alsof ze toch kniekousen draagt.

Sokken in alle maten en kleuren

Natuurlijk vind je bij Bonnie Doon niet alleen maar kniekousen voor 6-jarigen 😉 Ze hebben ook een heel leuke collectie voor dames, heren en oudere kinderen in hun webshop. Uiteraard wilde mijn oudere dochter ook wel een kijkje nemen. Ook zij koos voor een paar zwarte kniekousen met schattige strikjes en een paar enkelsokken met (natuurlijk) flamingo’s. Superleuk onder een spijkerbroek met opgerolde broekspijpen.

Wat voor soort sokken draag jij of jouw kind(eren) het liefst?

Samenwerking

Spread the love

One thought on “Lekker toch blote benen in de lente met kniekousen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.