Filmtip| Wonder Park nu ook op DVD

Nog even en dan gaan wij lekker op vakantie. Dit jaar wordt het kamperen in Zuid-Frankrijk. Heerlijk, maar dat betekent wel dat we een flink eindje zullen moeten rijden. Voor de meiden altijd een klein feestje, want met de DVD achterin vermaken ze zich wel. Vaak zorg ik dan ook voor een paar nieuwe DVD’s. Zoals Wonder Park! We hebben hem al een keertje mogen zien in de bioscoop, maar zeker een film die de meiden graag nog wel een keertje zouden willen zien! Ik mag 2 van jullie ook blij maken, want ik mag de DVD verloten.

Wonder Park DVD

Het verhaal

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje tot leven komt. June fantaseert in haar kindertijd over het bouwen van een pretpark, Wonderland, waar zij samen met haar moedige vrienden en pratende dieren woont en waar de meest fantastische attracties te vinden zijn.

Als June een tiener is gelooft ze niet meer in fantasieën tót ze het echte Wonderland in het bos vindt. De Chimpansees willen haar Wonderland vernietigen en dus moet June samenwerken met alle dieren om zo Wonderland van de ondergang te redden….

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 85 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands
Te koop op DVD en Blu-Ray vanaf 21 augustus bij o.a. Bol.com

Stemmencast: Stefania, Jan Kooijman, Tim Douwsma, Peggy Vrijens, Matheu Hinzen, Murth Mossel, Jannemien Cnossen, Frans Limburg, Roué Verveer
Regisseur: Dylan Brown

Wat vonden wij van de film?

In april mochten wij de film al zien tijdens de Nederlands première. Heel eerlijk denk ik dat het één van de leukste films is die ik dit jaar heb gezien. Het is een mooi verhaal over waarom je nooit moet stoppen met fantaseren. Er zit ook zeker een zeer gevoelige snaar in dit verhaal en ik heb (net als vele anderen in de zaal) wel een traantje zitten wegpinken.

Geen zin om de deur uit te gaan of te wachten op de DVD? Vanaf 15 augustus is Wonder Park ook te huren bij Pathé Thuis

Winactie DVD Wonder Park is gesloten

Ik mag 2x de DVD Wonder Park verloten. Dus heb jij ook wel zin in een filmavond of -middag? Doe dan mee!

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

58 thoughts on “Filmtip| Wonder Park nu ook op DVD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.