Filmpakket

Winweek #4 | Kerst met Tinus, Vera & Sepp

Het prijzenfestijn gaat nog even door. Vandaag alweer de 4e winactie online met daarin een de DVD box van Dokter Tinus (seizoen 5), DVD box van Vera (seizoen 5) of 2 kaartjes voor de kinderfilm Sepp de Wolvenvriend. Vandaag dus niet een winnaar, maar wel 3x kans. Voor welke prijs ga jij en wie weet zit jij met de kerst lekker voor de buis of in de bioscoop.

Tinus, Vera & Sepp

Dokter Tinus

Vanaf 13 december komt alweer het vijfde seizoen van de succesvolle SBS6 serie Dokter Tinus uit op DVD. De serie met in de hoofdrollen Thom Hoffman, Tygo Gernandt en Jennifer Hoffman blijft een kijkcijferkanon met gemiddeld 1,4 miljoen kijkers per aflevering. In het vijfde seizoen van Dokter Tinus is er een boel trammelant op het platteland. Relatieproblemen, nieuwe liefdes en nieuwe inwoners spelen de belangrijkste rol in het dagelijks leven in Wourkem.

Het verhaalDokter Tinus

Als Dokter Tinus niet helemaal zichzelf is, roept hij hulp van anderen in en maakt hij de onverwachte beslissing om in therapie te gaan. Gijs is ontzettend druk met zijn B&B. Hij doet erg zijn best, maar niet alles verloopt zonder problemen. Terwijl Ken een nieuwe liefde krijgt, zetten Tinus en Lisa alles op alles om hun relatie te redden. Alsof dat nog niet genoeg is, komt het leven van Tinus aan een zijden draadje te hangen…

De DVD box is alvast te reserveren bij Bol.com

Vera

Ook het vijfde seizoen van de Britse detective-politieserie Vera zal vanaf volgende week op DVD verkrijgbaar zijn. De serie is gebaseerd op de misdaadromans van Ann Cleeves en werd in de UK genomineerd voor de Crime Thriller Awards. In Nederland wordt de serie uitgezonden door de KRO/NCRV.

Het verhaal

VeraHoofdinspecteur Vera Stanhope (Golden Globe en BAFTA-award winnares Brenda Blethyn) is terug, samen met haar nieuwe partner: brigadier Aiden Healy (Kenny Doughty). Ze onderzoekt in dit seizoen een mysterieuze brandstichting op een camping aan de kust, het ware gebeuren achter een dertig jaar oude zaak, de moord op een jonge man die drijvend in de mestput van een boerderij wordt gevonden en de raadselachtige dood van een geliefde familievader. Daarbij is ze zoals altijd scherpzinnig, dapper, een beetje stug en vooral helemaal zichzelf.

De DVD box is vanaf 13 december verkrijgbaar, maar ook alvast te reserveren bij Bol.com

Sepp de Wolvenvriend

‘Sepp De Wolvenvriend’ is een betoverend en avontuurlijk wintersprookje van de Oscar-winnende regisseur Xavier Koller. Het is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi, namelijk Schellen Ursli. De jeugdfilm ‘Sepp De Wolvenvriend’ wordt in een Nederlandstalige versie vanaf 14 december uitgebracht in de bioscoop.

Het verhaal

Sepp is een jongen Sepp de Wolvenvrienduit de bergen die extreem goed met dieren kan omgaan. Met zijn ouders en een kudde geiten woont hij midden in de Alpen. In de zomer zitten ze hoog in de bergen met hun kaasmakerij, maar als de winter valt, reizen ze samen met de andere bergbewoners terug naar het dorp in het dal. Sepp en zijn familie krijgen het zwaar te verduren als ze tijdens de afdaling al hun kazen verliezen in een ravijn. De rijke winkelier van het dorp en zijn vervelende zoontje proberen alles van Sepp af te pakken wat hem lief is; de kazen, zijn geit en de traditionele bel die zijn oom speciaal voor Sepp’s verjaardag heeft gemaakt. Maar zijn vriendinnetje en zijn beste vriend, de wolf, helpen hem en zorgen voor een goede afloop!

Winactie 

Ook zin om tijdens de kerstvakantie lekker onderuit gezakt te gaan zitten voor een leuke serie of in de bioscoop? Dat komt mooi uit, want vandaag kun je een DVD of kaartjes voor de bioscoop winnen.

    • De winnaars zijn…. Annemarie (DVD Tinus), Anneliese (DVD Vera) en Albertine (bioscoop) – Gefeliciteerd!
      Ik mail jullie vandaag om te zorgen dat je het boek zo snel mogelijk kunt bestellen en nog hopelijk voor de kerst in huis hebt.
      Vergeet niet te reageren binnen 48 uur, anders zal ik een nieuw lootje trekken.

  

samenwerking

Spread the love

44 thoughts on “Winweek #4 | Kerst met Tinus, Vera & Sepp

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.