KAYA

Winweek #3 | KAYA sieraden shoptegoed

Vanwege het eenjarige bestaan van Mama’s Liefste mag ik vandaag een cadeautje voor de mama’s weggeven. Het is natuurlijk heel leuk om mee te doen en iets winnen voor je kinderen, maar we moeten onszelf niet vergeten. Doe daarom snel mee en maak kans op €40 shoptegoed van KAYA Sieraden. 

KAYA

Small World

Een van de leuke aspecten van het bloggen is dat ik hierdoor al veel nieuwe mensen heb leren kennen. Maar soms loop je ook een oude bekenden tegen het lijf. Via via kwam ik in contact het de eigenaresse van KAYA Sieraden voor het opzetten van een samenwerking. Toen ik een kijkje ging nemen op haar site, viel me haar foto direct op. Die ken ik dacht ik! Toen ik zag dat KAYA Sieraden in dezelfde  stad is als waar ik woon, wist ik het zeker. We hebben vroeger op dezelfde middelbare school gezeten! Omdat ze ondertussen getrouwd is, had ze een andere achternaam gekregen. De vraag was natuurlijk of ze mij ook nog kende en dat was het geval. In het afgelopen jaar hebben we nu al een paar keer samen gewerkt en mocht ze ook niet ontbreken in deze Winweek.

KAYA Sieraden

Mocht je nog niet bekend zijn met de sieraden van KAYA, dan zal ik je vertellen waarom ze zo bijzonder zijn. Veel dochters kijken met grote ogen naar de armbanden van hun moeder. In de webshop van KAYA Sieraden vind je luxe sieraden voor moeders en hun dochters. Leuk als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie, verjaardag of bruiloft. KAYA heeft hart voor alle kinderen, daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen.

De sieraden van KAYA zijn origineel, persoonlijk en met liefde gemaakt van .925 sterling zilver en zoetwaterparels. Ze worden geleverd in een luxe sieradendoosje met een wenskaart. Een liefdevolle combinatie, waardoor het geven van een sieraad nóg specialer wordt. Daarnaast bevat het doosje een poetsdoekje en hebben de sieraden een verlengkettinkje, zodat het kind er lang plezier van heeft. Voor dames hebben de sieraden precies de juiste pasvorm.

Kerst Sieraden

Speciaal voor de kerst heeft KAYA een selectie gemaakt van de sieraden die een perfect cadeautje zijn onder de kerstboom. Deze Kerst collectie bestaat uit de liefste armbanden, oorbellen en kettingen in het kerst thema. Zelf vind ik de ‘Doosje vol liefde’ te leuk om cadeau te geven én om te krijgen. De collectie is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er een speciaal doosje voor baby’s eerste Kerst en een doosje met een elegante Merry Christmas ketting, voorzien van zilveren sterren. Het cadeaudoosje ‘Speechless’ bevat twee armbandjes die symbool staan voor de band tussen moeder en dochter.

 

Winactie 

Wil jij ook wel een mooi sieraad onder de kerstboom? Doe dan snel mee, want ik mag maar liefst €40 shoptegoed bij KAYA Sieraden weggeven.

  • De winnaar is…. Lonneke – Gefeliciteerd!
    Ik mail je vandaag om te zorgen dat je het boek zo snel mogelijk kunt bestellen en nog hopelijk voor de kerst in huis hebt.
    Vergeet niet te reageren binnen 48 uur, anders zal ik een nieuw lootje trekken..

samenwerking

Spread the love

71 thoughts on “Winweek #3 | KAYA sieraden shoptegoed

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.