Winterpret met Buurman en Buurman in de bioscoop

Winterpret met Buurman en Buurman in de bioscoop

Ook bij Buurman en Buurman is het winter geworden en ze bereiden zich voor op kerst. Het zouden Buurman en Buurman niet zijn als dat niet helemaal zou gaan zoals ze van te voren hadden bedacht. In de nieuwe bioscoopfilm Winterpret kun je weer lekker lachen om de gekke ideeën van de buurmannen. Ik mag ook nog eens 2 kaartjes weggeven voor deze film!

Winterpret met Buurman en Buurman in de bioscoop

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn.

Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Stemmen Cast: Kees Prins en Siem van Leeuwen
Regisseur: Marek Benes

Genre: kinderfilm, familiefilm, animatie
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: AL

Vanaf 6 december is de film te zien in de bioscopen in heel Nederland.  Buurman en Buurman komen zelf ook langs in de bioscoop! Ontmoet de buurmannen en ga met ze op de foto in de volgende Pathé bioscopen:
Pathé Spuimarkt  – Zaterdag 01 december (12:00 -12.30 uur)
Pathé Haarlem – Zondag 02 december (12:00 – 12:30 uur)
Pathé Ede – Zondag 09 december (12:00 – 12:30 uur)

WINACTIE 2 KAARTJES VOOR BUURMAN & BUURMAN WINTERPRET GESLOTEN

Ik heb voor jullie 2 kaartjes liggen om deze film zelf te gaan zien in de bioscoop! Doe mee met de winactie en wie weet stuur ik ze je wel toe.

Gefeliciteerd!

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere lopende winacties

Spread the love

40 thoughts on “Winterpret met Buurman en Buurman in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.