Winterpret met Buurman en Buurman op DVD en On Demand

Winterpret met Buurman en Buurman op DVD en On Demand

De winter is nu wel voorbij, maar we kunnen met Buurman en Buurman nog wel even genieten van de Winterpret. Sinds vorige week is deze bioscoophit van afgelopen jaar nu ook uitgekomen op DVD en te zien On Demand. Zo kun je er thuis nog even lekker voor gaan zitten. Ik mag maar liefst 4 Pathé Thuiscodes verloten. Doe je mee?

Winterpret met Buurman en Buurman op DVD en On Demand

De populaire film Buurman & Buurman Winterpret is de derde bioscoopfilm van de Buurmannen. Met meer dan 150.000 bezoekers in de bioscoop blijven de avonturen van de buurmannen een groot succes. De film bevat zeven verschillende verhalen waarbij Buurman & Buurman elkaar helpen met allerlei klusjes. Van de tuin sneeuwvrij maken en koekjes bakken tot het in elkaar zetten van een indoorsauna. Ook bevat de dvd bonusafleveringen waarin je zelf voor Buurman & Buurman kunt spelen. Kortom boordevol pret!

De winter kan superleuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn.

Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Genre: kinderfilm, familiefilm, animatie
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: AL
Stemmen Cast: Kees Prins en Siem van Leeuwen
Regisseur: Marek Benes

Winactie Winterpret met Buurman en Buurman op DVD en On Demand is gesloten

Ik heb voor jullie 4x een Pathé Thuiscode liggen om deze film lekker thuis te gaan zien! Doe mee met de winactie en wie weet mail ik ze je wel toe.

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

27 thoughts on “Winterpret met Buurman en Buurman op DVD en On Demand

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.