Ted & De Magische Smaragd

Film Tip | Ted & De Magische Smaragd

Er verschijnt vandaag weer een heel leuke familieanimatiefilm in de bioscoop; Ted & de Magische Smaragd. De vorige films vonden wij erg leuk en we kijken dan ook zeker uit naar dit spannende nieuwe avontuur. Ik mag ook nog eens 3x 2 vrijkaartjes verloten. Lees dus snel maar verder en doe mee!

Het verhaal

Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Een animatiefilm voor de hele familie, geregisseerd door Enrique Gato.

Genre: animatie, avontuur, familiefilm
Lengte: 89 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Jan Kooijman (Ted ), Reinder van der Naalt, Kirsten Fennis, Peggy Vrijens, Nurlaila Karim, Tara Hetharia en Levi van Kempen
Regisseur: Enrique Gato

De film is vanaf 24 augustus te zien in de bioscoop

KidsWeekend Kinepolis

In het weekend van 27 & 28 augustus is er een speciaal Kids Weekend bij Kinepolis. Naast het zien van de film zullen er verschillende leuke activiteiten te doen zijn voor de kinderen, zoals springkussens en een kleurhoek. De film zal op verschillende momenten op de dag worden vertoond. Maar mocht je nu naar de zondagmiddagvoorstelling van 16.00 uur komen in Leidschendam, dan kun je zomaar Jan Kooijman tegen het lijf lopen. Hij heeft de stem van Ted in gesproken en zal vertellen over zijn ervaringen en vragen uit het publiek beantwoorden.

Winactie Ted & De Magische Smaragd is gesloten

Met dank aan Universal Pictures mag ik 3x 2 vrijkaartjes voor de film Ted & De Magische Smaragd verloten. De winnaars hebben bericht

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

21 thoughts on “Film Tip | Ted & De Magische Smaragd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.