Win Advent Dag 19 SmartGames (1)

Win Advent Dag 19 | 3x SmartGames voor onder de kerstboom

Vandaag heb ik niet 1, maar 2 Win Advents. Ben je nog op zoek naar een leuk en uitdagend spel voor onder kerstboom of voor tijdens het kerstdiner? Ik heb vandaag ook 3 tips van leuke games van SmartGames voor alle leeftijden. En natuurlijk mag ik ze ook weggeven, dus doe snel mee!

My First Build & Drive (1+ jaar)

De SmartMax My First – Build & Drive set is een vrolijke magnetisch bouwset voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Met 24 opdrachtenkaarten kunnen kinderen zelf of met een beetje hulp verschillende voertuigen bouwen, zoals auto’s, treinen en helikopters. Dit kan zonder al te veel kracht, want de magnetische staven en ballen klikken makkelijk aan elkaar. De SmartMax My First – Build & Drive set is niet alleen leuk, maar ook educatief. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Bovendien leren ze spelenderwijs over magnetisme en hoe magneten werken.

De set is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor kinderen vanaf 1 jaar. De magnetische staven zijn ingekapseld in kunststof, zodat kinderen ze niet kunnen inslikken. De set is compatibel met andere SmartMax-sets, zodat kinderen hun collectie kunnen uitbreiden en nog meer kunnen bouwen.

SmartGames Criss Cross Cube (8+)

Heb je misschien een steekje los? Probeer de 13 schroeven in de Criss Cross Cube willekeurig in de transparante kubus te draaien zonder dat ze elkaar hinderen. Deze kubusvormige puzzel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die houden van een uitdaging die niet zomaar in de schroefdraad past. Beschik jij over voldoende denkkracht om deze 80 uitdagende opdrachten van SmartGames op te lossen?

SmartGames IQ Perplex (12+)

Ben je toe aan een serieuze uitdaging? Dan is IQ Perplex van SmartGames echt een spel voor jou. Breng het spelbord tot leven met 10 kleurrijke puzzelstukken. Het lijkt misschien eenvoudig, maar het wordt al snel ingewikkeld omdat de puzzelstukken op verrassende wijze in elkaar passen… of juist niet. Dit IQ-spel is ontworpen in een handig reisformaat en bevat 120 uitdagende opdrachten die je gegarandeerd verbijsterd zullen laten staan. Een absolute must voor echte puzzelliefhebbers!

Win Advent Dag 19 | 3x SmartGames

In samenwerking met OneDay PM mag ik 3x SmartGames verloten.

  • De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

121 thoughts on “Win Advent Dag 19 | 3x SmartGames voor onder de kerstboom

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.