POP POP Hair Surprise – de nieuwe unbox en collect rage

Ken je de Pop Pop Hair Surprise al? Deze schattige poppetjes passen helemaal in de speelgoed trend van de afgelopen jaren. Ze bevatten namelijk allemaal een verrassing en je kunt ze sparen. En zoals de naam het al verklapt, de Pop Pop Hair Suprises hebben geweldig haar en staan daarnaast ook leuk in jouw haar. Het is zelfs een 3in1 Surprise! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder

POP POP Hair Suprise - de nieuwe unbox en collect rage

Rond de feestdagen is er altijd veel leuke nieuwe speelgoed te vinden in de winkels. Mijn meiden hadden de Pop Pop Hair Surprise al snel gespot. Deze vrolijk gekleurde poppetjes vallen namelijk al snel op. Er zijn maar liefst 25 verschillende om te verzamelen.

POP POP Hair Surprise

Pop Pop Hair 3in1 Surprise

De POP POP Hair Surprise zitten verpakt in een grappige POP-borstel. Deze borstel kun je zelf uitkiezen, de verrassing zit namelijk aan de binnen. Als je de POP-borstel openmaakt, vindt je een roze pakketje. Om deze te openen, heb je de spray nodig, die je vind in het handvat van de borstel.

Vul deze met water en spray het pakketje. Even wachten en dan POP! Het zakje springt open en daarin vind je POP-verrassing. In de POP-roller zie je als eerste de lange fel gekleurde haren van het POP-haardiertje. In elke POP borstel kunnen 3 verschillende diertjes zitten.

Met de borstel en de bijgeleverde haaraccessoires kun je zelf de leukste kapsels creëeren. Maar natuurlijk niet alleen in het haar van de POP-haardiertje. De diertjes zelf hebben een elastiekes op de rug, waardoor je ze zelf ook in je haar kunt dragen. Zo heb je zelf in een handomdraai zelf ook vrolijke kleurtjes in je haar.

Maar dat is nog niet alles. De POP-haardiertje passen ook op het einde van je potlood of pen. Neem ze mee naar school en laat hun haren zwieren over je papier.

De POP-borstel

Maar ook kun je ze verstoppen in de borstel en daar het haar uit laten steken. Zo heeft je POP-borstel opeens zelf ook een grote bos met haar. Leef je uit en maak de mooiste vlechten en staarten.

Wanneer je de borstel voor je eigen haar wilt gebruiken, kun je ook anti-haarklit spary in de verschuiver doen en in de borstel zelf je elastiekjes en speldjes bewaren. Zo heb je altijd alles bij de hand.

Wat vind jij van de nieuwe POP POP Hair Surprise?

Lees ook: LOL Surprise #HairGoals

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.