SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE

Tip voor de Kerstvakantie | Spider-Man: Into the Spider-Verse

We blijven nog even in de kerstvakantietips. Want heb je in de kerstvakantie zin om naar de film te gaan met het hele gezin, maar geen zin in een zoetsappige kerstfilm, dan is Spider-Man: Into the Spider-Verse een absolute aanrader. Maak kennis met Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en ontdek de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen. De film ging vanochtend in première in het bijzijn van de Nederlandse stemmencast.SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSEWhat makes you different is what makes you Spider-Man. Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort.

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE. SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE.

Miles Morales is de zoon van een politieagent en verpleegkundige uit Brooklyn. Sinds kort zit hij op een privéschool zodat hij straks een betere kans heeft in zijn leven. Maar hij gaat veel liever naar zijn oom, die het tegenovergestelde is van zijn vader. Als ze samen in de gangen van het metrostelsel graffiti spuiten, wordt Miles gebeten door een spin. Als Spider-Man aka Peter Parker gedood wordt in een gevecht, is het aan Miles om King Pin ter verslaan. Maar gelukkig krijgt hij hulp van de andere Spider-Mannen en vrouwen uit verschillende parallellen werelden.

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE.

Wat vonden wij van Spider-Man: Into the Spider-verse

In eerste instantie was ik niet meteen enthousiast. De verhalen van Spiderman heb ik nu wel gezien en ook de verhalen van Marvel boeien mijn meiden niet zo. Het is een beetje dat Papa’s Liefste het wel leuk vindt. Nadat mijn meiden de trailer hadden gezien en gehoord hadden dat Ronnie Flex de stem van de hoofdrolspeler Miles in heeft gesproken, was ook hun interesse gewekt. Nu ik de film heb gezien, moet ik zeggen dat ik het ook één van de leukste tekenfilms voor de kerstvakantie vind, voor het hele gezin. De gevechten zijn wel wat spannend en de film heeft wat schrikmomentjes, maar is verder niet heel eng. De hele comic-achtergrond is mooi meegenomen in het beeld. De mogelijkheid van verschillende spidermannen geeft ook een mooi invalshoek en grappige scènes.

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE

Genre: animatie
Lengte: 117 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld en angst
Gesproken taal: Nederlands
Stemmen Cast: Ronnie Flex, Thijs Römer, Holly Mae Brood, Edwin Jonker, Levi van Kempen, Fernando Halman, Derek de Lint, Kim van Kooten, Frank Lammers en  Buddy Vedder
Regisseur: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

De film draait vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen

WINACTIE SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE IS GESLOTEN

Ik mag maar liefst 2 pakketten verloten met daarin 2 vrijkaartjes, een figurine, een oplader, een polsband en een rugzak.

Gefeliciteerd

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

 

Doe ook mee met de andere winactie

Samenwerking

 

Spread the love

43 thoughts on “Tip voor de Kerstvakantie | Spider-Man: Into the Spider-Verse

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.