The Jungle Bunch – World Tour

Filmtip | The Jungle Bunch – World Tour in première

Vanaf 24 augustus is de spannende animatiefilm “The Jungle Bunch – World Tour” te zien in bioscopen door heel Nederland. De geliefde helden van de Jungle Bunch begeven zich op hun meest spannende avontuur tot nu toe, en samen doorkruisen ze de hele wereld. Ze komen oog in oog te staan met een tegenstander wiens sluwheid en boosaardigheid hun stoutste verwachtingen overtreffen. Wil jij de bijzondere première van deze film bijwonen? Hier is je kans om kaartjes te winnen!

Het verhaal van The Jungle Bunch – World Tour

In het prachtige, weelderige regenwoud leven de kleurrijke en avontuurlijke dieren van de Jungle Bunch. Maurice, de pinguïn met een groot hart, is de onbetwiste leider van deze dappere bende. Samen met zijn trouwe vrienden, zoals de tijger Junior, de gorilla Miguel, de vleermuis Gilbert, de koala Batricia en de miereneter Fred, beleven ze allerlei spannende avonturen.

.

Maar hun vreedzame leven krijgt een plotselinge wending wanneer een mysterieuze superschurk op het toneel verschijnt. Deze schurk bedekt de hele jungle met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water. Dit dreigt niet alleen de prachtige natuur en dieren in gevaar te brengen, maar ook de lokale dorpsbewoners die afhankelijk zijn van het regenwoud voor hun levensonderhoud.

Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen beginnen Maurice en zijn bende aan hun meest gevaarlijke avontuur ooit. Ze moeten op zoek naar een tegengif om het regenwoud te redden en de kwade plannen van de superschurk te dwarsbomen. Vastbesloten en moedig reizen ze samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het mistige noorden tot Europa, Azië en het betoverende Midden-Oosten.

.

Onderweg krijgen ze te maken met talloze uitdagingen, slimme valstrikken en gevaarlijke vijanden. Ze ontdekken ook nieuwe vrienden en gaan onvergetelijke samenwerkingen aan om hun missie te volbrengen. Maar terwijl de tijd tikt, wordt duidelijk dat hun tegenstander slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest. Zullen ze het tegengif op tijd vinden en het regenwoud redden? Zal hun moed en teamwork sterker blijken te zijn dan de duisternis die zich verspreidt? Bereid je voor op een adembenemend avontuur vol actie, humor en vriendschap, want de Jungle Bunch staat klaar om de wereld te redden!

.

Film info

Genre: animatie, kinderfilm
Lengte: 90 min.
Kijkwijzer: 6+, angst, geweld
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Jonathan de Moor, Philip ten Bosch, Jantine van den Bosch, Joost Claes, Oscar Siegelaar, Lucas Dietens, Dieter Spieleers, Boyan van der Heiden en Laura Osinga.

Regisseur: David Alaux, Eric Tosti, Jean-Francois Tosti
Scenarioschrijver: David Alaux

.

Winactie première kaartjes The Jungle Bunch – World Tour is gesloten

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik 2x 4 vrijkaarten voor de première The Jungle Bunch – World Tour van verloten. De speciale première zal plaats vinden op zondag 20 augustus bij Pathé Arena (Johan Cruijff Boulevard 600, Amsterdam) Aanvang: 09:45 uur en start van de film 10:30 uur

  • De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

9 thoughts on “Filmtip | The Jungle Bunch – World Tour in première

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.