The Hustle

Hilarische Crime Komedie The Hustle

Na een bioscoopdate met mijn vriend is het wel weer eens tijd voor een heerlijk hilarische komedie met mijn vriendinnen. Recent is de film The Hustle in première gegaan en nu ook te zien in de Nederlandse bioscopen. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Genoeg voer dus voor veel gekke situaties. Voor de liefhebbers heb ik 2 mooie goodiebags klaarstaan met daarin ook vrijkaartjes! Doe je mee?

The Hustle

Het verhaal

In deze hilarische komedie The Hustle volgen we twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson. Zij ontmoeten elkaar per toeval, als ze beiden op weg zijn naar de Franse Rivièra om rijke mannen te vinden, die ze kunnen oplichten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend en werken elkaar aanvankelijk tegen. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak.

Dan besluit Penny Josephine te vragen ​​om haar onder haar hoede te nemen en haar de kneepjes van het vak te leren. Dat gaat goed totdat de twee gaan concurreren om een ​​rich tech-wiz genaamd Thomas Westerburg te misleiden.

Te zien in de bioscoop vanaf 16-05-2019
Genre: komedie
Lengte: 94 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, grof taalgebruik

Cast: Anne Hathawa, Rebel Wilson
Producent: Roger Birnbaum, Rebel Wilson
Regisseur: Chris Addison

Winactie The Hustle Goodies is gesloten

Ben jij wel toe aan een avondje even lekker lachen met je vriendin? Ik mag 2x 2 vrijkaarten weggeven voor de film met daarbij een mooie gouden shopper en toilettas.

Gefeliciteerd

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

82 thoughts on “Hilarische Crime Komedie The Hustle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.