Ockyz Sweakers en zwemkleding + winactie

Mee in de zwemtas; de Ockyz Sweakers

Dit weekend is het dan zover en mag mijn jongste dochter afzwemmen voor haar B-diploma. Omdat het voor haar best een tijdje geduurd heeft, wil ze voorlopig niet voor haar C-diploma. Ik vind dat prima, want met 2 diploma’s op zak mag ze al lekker zelf gaan zwemmen. Het grote gevaar van verdrinken is wel voorbij. Maar toch blijft een zwembad een plek voor gevaren. Vandaar dat zij voor het behalen van haar diploma een mooi nieuw paar Ockyz Sweakers krijgt en een mooie nieuwe bikini. Speciaal voor de volgers van mijn blog heb ik nog een extra paar gekregen om te verloten. Doe je mee?

Ockyz Sweakers en zwemkleding + winactie

Ockyz Sweakers

Ockyz Sweakers zijn swimming sneakers (vandaar de naam Sweakers) Deze anti-slip footwear voorkomen ongelukken op de gladde vloeren van het zwembad. Zo kunnen de kids lekker ongedwongen en veilig kunnen spelen. De speciale anti-slip footwear van Ockyz hebben een te gekke designs, open tenen, zijn licht van gewicht en antibacterieel. De sokken zitten erg comfortabel en zeker beter dan de zwemschoenen. Eigenlijk mogen ze dus niet ontbreken in de zwemtas voor het volgende zwemuitje!

De Sweakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 19 tot wel maat 46. Ze kosten minder dan 5 euro per schoenmaat en gaan maar liefst 4 maten mee!

Zwemkleding

Naast de Sweakers vind je in de webshop van Ockyz ook heel leuke zwemkleding voor jongens en meisjes. Deze vrolijke badkleding is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot 128. Er zijn bikini’s, badpakken en zwembroeken. Allemaal hebben ze een glow in the dark Ockyz octopus op de voorzijde.

Elk setje komt met een aantal kleurrijke bouwstenen van Ockyz Toys. Ze bieden oneindig veel mogelijkheden om in elkaar te zetten of om te gebruiken om op te duiken van de zwembadbodem. Goed voor uren speelplezier.

Special zomeraanbieding

Om het zwemseizoen deze zomer goed te starten, vind je in de webshop van Ockyz nu een mooie aanbieding;

De verzending in NL is gratis vanaf € 25,- en als je voor 15:00 bestelt, heb je alles morgen al in huis.

Winactie Ockyz Sweakers is gesloten

Lijkt een paar Ockyz Sweakers ook wel iets voor jullie in het zwembad, doe dan mee met deze winactie en maak kans op een paar.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking

Spread the love

25 thoughts on “Mee in de zwemtas; de Ockyz Sweakers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.