Monsterbox Voorjaarseditie 2022

Winactie | Monsterbox Voorjaarseditie 2022

Het wordt steeds duidelijker als we naar buiten kijken, het voorjaar komt er nu echt aan! De vogeltjes fluiten, lammetjes dartelen in de wei en de bloemetjes komen boven het gras uit. Vanaf vandaag is ook weer de voorjaarseditie van de Monsterbox beschikbaar. Ik mocht er al eentje ontvangen en ik heb een code voor een van jullie om er ook eentje te bestellen.

Monsterbox

Deze week is de eerste Monsterbox van dit jaar: de Voorjaarseditie 2022 is weer beschikbaar! Wellicht heb je al eens eerder gehoord over deze box (voorheen Monsterdoos). Ik heb hem namelijk al een aantal keren mogen ontvangen en het is altijd een succes.

De Monsterbox is een doos vol met nieuwe en lekkere producten om uit te proberen. Wat er precies in zit, is meestal een verrassing en elke keer anders. Denk hierbij aan producten als nieuwe drankjes die op de markt gekomen zijn, koekjes, snoepjes, zoutjes, maar ook nieuwe varianten rijst of pasta. Uit ervaring kan ik zeggen dat de box bij ons in no-time onderling verdeeld is en er maar weinig in de voorraadkast blijft staan – iets wat ik bij andere verrassingsdozen wel eens heb ervaren.

Hier vind je een paar voorbeelden van Monsterdozen die ik eerder mocht ontvangen:

Monsterbox bestellen

De box is voor €14,95 te bestellen en wordt kosteloos thuisbezorgd. Wel is elke box maar tijdelijk en op = op. Je zit dus ook niet vast aan een abonnement hierbij. Klik dus snel op deze link naar de Monsterbox shop om jouw box te bestellen, voordat hij uitverkocht is. Ook leuk om aan iemand cadeau te doen!

Nieuw deze keer is dat je kunt kiezen voor een speciale hond- of kateditie. En voor degene zonder hond of kat is er natuurlijk ook een standaardversie.

En mocht je geen editie meer willen missen, schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief. Zo ben je voortaan als eerste op de hoogte als er een nieuwe Monsterbox beschikbaar is.

Winactie Monsterbox Voorjaarseditie 2022

Met dank aan Monsterbox mag ik ook weer een box verloten. De winnaar is:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

144 thoughts on “Winactie | Monsterbox Voorjaarseditie 2022

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.