Verjaardags Winactie #5 | filmboek of Doeboek van SuperJuffie

Verjaardag Winactie #5 | Superjuffie nu ook in de bioscoop

Misschien heb je het al voorbij zien komen in mijn weekoverzicht of mijn social media kanalen, maar gisteren waren wij naar het speciale Superjuffie Kidsweekend bij Kinepolis. Daar mochten wij alvast deze nieuwe leuke kinderfilm zien, die vanaf woensdag in de bioscoop draait. Omdat te vieren mag ik ook nog het filmboek of het Superjuffie Doeboek weggeven.

Superjuffie

De film Superjuffie is een logisch vervolg op de populaire boeken van Janneke Schotveld. In totaal zijn er al 7 delen verschenen en vanaf 10 oktober is het eerste deel op het grote doek te zien.

Het verhaal

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. 

Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen. In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

Genre: familiefilm
Lengte: 84 min.
Kijkwijzer: AL
Gesproken taal: Nederlands
Cast: Diewertje Dir, Carly Wijs, Harry Piekema, Hassan Slaby
Regisseur: Martijn Smits

Wat vonden wij ervan?

Gisteren hebben wij de film al mogen zien tijdens het speciale Superjuffie Kidsweekend bij Kinepolis Tijdens het Kidsweekend mochten we niet alleen de film al zien in de voorpremiere, maar de meiden konden vooraf aan de film ook speeltjes spelen, kleuren en schminken. Vooraf aan de film kregen ze ook nog limonade en een zakje snoepkrijtjes. Omdat ik het verhaal van Superjuffie niet ken, snapte ik deze link niet echt.

Maar al snel werd het mij duidelijk dat juf Josje alleen in Superjuffie kan veranderen als ze een dier om hulp hoort roepen en dan een krijtje op eet. De film is erg leuk voor het hele gezin. Wel een beetje spannend natuurlijk, maar met een goede afloop. Wij hebben genoten van de film en kunnen hem iedereen aanraden om hem te gaan zien de komende weken.

Winactie Superjuffie is gesloten

Naar aanleiding van de premiere van de eerst Superjuffie film mag ik het film (lees)boek weggeven of het Superjuffie Doeboek.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere Verjaardag winacties
– Winactie #1; 3x 2 bioscoopkaartjes Smallfoot
– Winactie #2; L.O.L. Surprise Under Wraps
– Winactie #3; Boek Vos en Haas – Het maatje van Haas
– Winactie #4; 2x Hatchimals CollEGGtibles Seizoen 4
– Winactie #5; 30 shoptegoed voor Halloween Kostuum
– Winactie #6; SuperJuffie filmboek of doeboek
– Winactie #7; Listi Verlanglijstje twv €75
– Winactie #8; 3x Goosebumps 2: Haunted Halloween
– Winactie #9; Poopsie Slijm Surprise Eenhoorn
– Winactie #10; Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

Samenwerking

Spread the love

27 thoughts on “Verjaardag Winactie #5 | Superjuffie nu ook in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.