Listi Verlanglijstjes van een 10-jarige

Er is er een jarig – Het Listi verlanglijstje van een 10-jarige

Vandaag is het feest bij ons in huis. Na lang wachten is onze oudste dochter dan eindelijk 10 jaar worden. Een mijlpaal in meerdere opzichten. Maar bovenal de dag waarop zij mag trakteren op school en natuurlijk haar cadeautjes mag uitpakken. Haar verlanglijstje was al weken geleden klaar, gemaakt met Listi. Vandaag deel ik haar wensen en kun je kans maken op je eigen verlanglijstje twv €75! 

Listi – het grootste speelgoedboek online

Net als haar zus, maakte Grote Zus ook haar verlanglijstje op de website Listi.nl. In dit mega grote speelboek met meer dan 30.000 cadeautjes. De kinderen kunnen zelf alles makkelijk aan klikken en zo op hun lijstje zetten. Is deze klaar, dan kun je hem meteen versturen via mail, Facebook en met een linkje naar opa, oma, ooms, tantes en al je vriendjes en vriendinnetjes. Deze krijgen dan meteen te zien waar ze de cadeautjes kunnen kopen voor de beste prijs. Het cadeau kan vervolgens worden afgestreept van het lijstje. Zo krijg je ook niets dubbel.

Verlanglijstje van een 10-jarige

Net als haar zusje, die vorig week 6 jaar werd, maakte Grote Zus een mooi lijstje met haar favoriete cadeautjes. Sommige cadeautjes waren voor de hand liggend, maar er zaten ook wel wat verrassingen voor mij bij. Hierbij haar top 10!

1. Oxbord of Hoverboard

We vallen meteen maar in huis met het duurste cadeau – een Oxboard, ook wel hoverboard genoemd. Nog steeds een trend bij de kinderen om je op te verplaatsen. Persoonlijk houd ik mijn hart een beetje vast met deze vervoersmiddelen, omdat je zo makkelijk eraf valt en wat breekt. Maar als moeder zie je al snel overal het gevaar in. We zullen het er dus nog wel even goed over moeten hebben (en voor sparen)

2. Spy Bag van Project Mc²

Project Mc² is een populaire serie op Netflix van een aantal meiden door forensisch onderzoek bewijzen analyseert en misdaden onderzoekt op een wetenschappelijke manier. Deze meiden gebruiken hiervoor allerlei verschillende wetenschappen zoals chemie, biologie en natuurkunde, om zaken op te lossen. Vingerafdrukken nemen, is een van de oudste manieren die worden gebruikt. Met deze eigen Spy Bag kan ze nu ook de proefjes thuis ook uitvoeren. Een heel leuk tas met daarin meer dan 20+ items voor geheim agenten, zoals een vingerafdrukset (ook te gebruiken als glanzend make-up poeder), een Blower die eruitziet als een parfumfles, een vergrootglas verstopt in een make-updoosje en een zaklamp vermomd als flesje nagellak.

3. Mario Party voor de Nintendo Switch

Misschien vind ik dit wel het leukste cadeautje, omdat ik zelf ook mee kan spelen. Sinds deze week is namelijk Mario Party voor de Nintendo Switch uit. Gelukkig stond hij ook al in de speelgoedboek van Listi en werd hij meteen toegevoegd aan het lijstje. In de Mario Party zit  vol nieuwe minigames en speelstijlen waarbij je de Joy-Con-controllers kunt gebruiken. Met wel vier spelers krijg je om en om de beurt om te gooien, te racen over het speelbord of te zoeken naar sterren. In de Keetkamer kunnen twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar worden gekoppeld voor dubbele pret.

4. Dagboek van een Muts

Naast al het speelgoed staat er op het verlanglijstje ook nog wat leuks te lezen. Ze is groot fan van de boeken van het Dagboek van een Muts. Zeker verjaardagen en feestdagen zijn mooie momenten om het nieuwste deel te vragen. We zijn nog lang niet bij het einde van de serie, dus op dit verlanglijstje staat deel 8, waarin Nikki in een sprookjeswereld belandt!

5. VTech Kidizoom Selfie Cam

Dat Vtech niet alleen het leukste baby/kleuter speelgoed heeft wisten wel al lang. In de Kidizoom serie hebben ze dan ook deze leuke Selfie Cam met Stick! Met deze compacte en lichtgewicht camera maak je foto’s en video’s met tal van te gekke bewerkingen en effecten. Met de selfie stick kan je coole selfies en actiefilmpjes maken, samen met je vrienden! Sluit de camera aan op een laptop/computer en upload je mooie foto’s en filmpjes om ze te delen met je familie en vrienden.

6. Topmodel

Het verlanglijstje dat Grote Zus had gemaakt bestond uit maar liefst 200 cadeauwensen. Maar al snel zag ik dat ze bijna alles van Topmodel had aangekruist. Deze serie schoolspullen is erg populaire en er is van alles van verkrijgbaar, zoals kleurboeken, pennen, potloden en etuitjes. Een goed cadeau is dus snel gevonden in verschillende prijsklassen.

7. NERF Rebelle Flipside

Net als Kleine Zus, wil Grote Zus ook graag iets van Nerf. Hiermee lopen alle jongens in de straat mee rond, maar er is ook een speciale meiden lijn. De NERF Rebelle Flipside boog heeft twee magazijnen voor vijf darts, die razendsnel de 10 darts af kunnen vuren. Als je de boog spant en loslaat vliegen de darts tot wel 24 meter ver. Wat is er leuker om samen zoveel mogelijk bekertjes van de schutting af te schieten.

8. LEGO Friends Racing

LEGO Friends is de meiden lijn van LEGO, maar de lieve meisjes gooien het dit jaar over een wat stoerdere kant. Er is namelijk een hele serie op de markt gebracht rond om de Racebaan. Zo is er een nieuwe wasstraat, een hamburgertent en Onderhouds- en Reparatietruck in Heartlake City, waar Stephanie, Olivia, Andrea, Mia, Dottie en Vicky een leuke tijd zullen hebben.

9. Trap er niet in

Dit spel staat al lange tijd op het verlanglijstje en past mooi in de serie van Pie Face en WC-pret. Tijdens de HASBRO dag mochten ze het al even spelen en nu staat het zeker op het verlanglijstje. Het spel is zelf genomineerd voor het speelgoed van het jaar 2018. De naam zegt het al een beetje, Trap er niet in! Doe een blinddoek om, laat de draaiwijzer draaien en loop zoveel stappen over de spelmat. Maar kijk uit, want er liggen bergjes bruine klei (in de vorm van drollen) op de mat! Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen. Wie weet de meeste drollen te vermijden terwijl hij geblinddoekt tussen de poep door loopt? Gegarandeerde dikke pret.

10. L.O.L. Surprise Under Wraps

Last but not least mogen de L.O.L. Surprise ballen ook niet ontbreken. De nieuwe serie hebben allemaal Eye Spy features, waarbij je een speciale bril nodig hebt om de code te kraken. In de Under Wraps zitten maar liefst 15 cadeautjes, waar je alleen bij kan als je de code kraakt. Deze extra uitdaging maakt de unboxing nog leuker en vind ik zelf de prijs passend voor het cadeautje. Ook de Under Wraps hebben de nominatie voor het speelgoed van het jaar.

Winactie Listi Verlanglijstje twv €75 is gesloten

Heb je wat leuks er tussen zien staan voor jouw kinderen? Wellicht kun je ook nog wat inspiratie opdoen van het Listi lijstje van Kleine Zus (verlanglijstje van een zes-jarige) Maak je eigen Listi verlanglijstje en wie weet mag ik je deze laten toesturen ter waarde van maar liefst €75. Ideaal voor de komende feestdagen!

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Listi

Doe ook mee met de andere Verjaardag winacties
– Winactie #1; 3x 2 bioscoopkaartjes Smallfoot
– Winactie #2; L.O.L. Surprise Under Wraps
– Winactie #3; Boek Vos en Haas – Het maatje van Haas
– Winactie #4; 2x Hatchimals CollEGGtibles Seizoen 4
– Winactie #5; 30 shoptegoed voor Halloween Kostuum
– Winactie #6; SuperJuffie filmboek of doeboek
– Winactie #7; Listi Verlanglijstje twv €75
– Winactie #8; 3x Goosebumps 2: Haunted Halloween
– Winactie #9; Poopsie Slijm Surprise Eenhoorn
– Winactie #10; Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

Samenwerking

Spread the love

71 thoughts on “Er is er een jarig – Het Listi verlanglijstje van een 10-jarige

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.