SCOOB op DVD en Blu-ray

SCOOBY! nu op DVD, blu-ray en VOD

Het was dit jaar helaas niet een heel goed filmjaar. Veel films zijn niet uitgekomen in de bioscoop en doorgeschoven naar 2021. Eén van de weinige films die wij wel hebben gezien is SCOOBY!, een leuke film voor het het hele gezin. Vanaf 10 november is deze film nu ook uit op DVD en blu-ray. Zeker nu de bioscopen helemaal dicht zijn, een goed alternatief. Ik mag dan ook 1x een DVD en 1x een blu-ray verloten.

SCOOB op DVD en Blu-ray

Het verhaal

Dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur SCOOBY! onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

De Nederlandse stemmencast

De Nederlandse stem van Scooby-Doo en Shaggy, Huub Dikstaal, neemt ook in dit eerste bioscoopavontuur de rollen voor zijn rekening. Verder bestaat de Nederlandse stemmencast uit:
Roos van Erkel als Daphne en Dewi Mentink als jonge Daphne
– Jeske van de Staak als Velma
– Thijs Prein als Fred en Pepijn van der Sman als de jonge Fred
Tara Hetharia als Dee Dee
– Jasthin Veldhuizen als de jonge Shaggy
– Wiebe-Pier Cnossen als Dick Dastardly
Alexander de Bruijn als Blue Falcon
Jop Joris als Dynomutt

Met in de Engelstalige versie stemmen van: Will Forte, Mark Wahlberg, Jason Isaacs, Gina Rodriguez, Zac Efron, Amanda Seyfried, Kiersey Clemons, Ken Jeong, Tracy Morgan, Simon Cowell en Frank Welker

Film info

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 93 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands en OV

De Nederlandstalige versie van SCOOBY! is geregisseerd door Stephan Holwerda (“Onward”, “Coco”, “Zootropolis”). Tom Holkenborg (Junkie XL) is de componist. Deze Nederlandse muzikant, componist en producent was eerder al verantwoordelijk voor de soundtracks van onder andere “Mad Max: Fury Road”, “Deadpool”, “Batman v Superman: Dawn of Justice” en “Alita: Battle Angel”.

Video on Demand

Naast de DVD en Blu-ray kun je de SCOOBY-film ook bekijken zonder de deur uit te hoeven via Video On Demand (V)D) via Pathé Thuis, iTunes, KPN en Ziggo.

SCOOBY! vanaf 10 november verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Let op: een blu-ray-disk kan alleen afgespeeld worden op een blu-ray-speler, PlayStation (3 & 4) en Xbox One.

Win 3x SCOOBY! DVD & Blu-ray is gesloten

Met dank aan Warner Bros. Pictures International Holland en OneDay MPM mag ik 1x een SCOOBY! DVD en 1x de SCOOBY! Blu-ray weggeven. Beide zijn Nederlands ingesproken of met Nederlandse ondertiteling.

  • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
SCOOB! DVD blu-ray

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

76 thoughts on “SCOOBY! nu op DVD, blu-ray en VOD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.