Sinterklaas vier je dit jaar natuurlijk met de Hema

Sinterklaas vier je dit jaar natuurlijk met de Hema

Vanavond wordt het startsein gegeven voor het Sinterklaasfeest 2020 met de eerste uitzending van het Sinterklaasjournaal. Het zal een bijzonder feest worden dit jaar, met een aantal aanpassingen. Eentje daarvan is dat er geen intocht zal zijn in ieder dorp en stadje in Nederland. Dat betekent ook geen gratis kopje chocolademelk bij de HEMA. Maar wees gerust ook de HEMA zal dit jaar volop aandacht besteden aan het Sintfeest met een tekenwedstrijd vanuit huis en mooie Sintversieringen en cadeautjes.

Sinterklaas vier je dit jaar natuurlijk met de HEMA

Sinterklaas x HEMA

Het heerlijk avondje komt eraan. Traditiegetrouw serveerde HEMA warme chocolademelk na de intocht in lokale HEMA-filialen. Helaas zullen deze intochten dit jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Maar dat de goedheiligman wel met de stoomboot uit Spanje naar Nederland komt gevaren is een feit. Daarom komt HEMA dit jaar met een alternatief om de lieve kindertjes toch iets extra’s te bieden.

Sintwedstrijd: Kleur en win!

Vanaf vandaag, maandag 9 november kun je gratis een A3 kleurplaat ophalen bij jouw HEMA in de buurt. Deze kun je lekker mee naar huis nemen en daar inkleuren en versieren, eventueel samen met je vader of moeder. Het idee is om de kleurplaat voor het raam te hangen om de Sint een warm welkom te heten. 

HEMA Sintwedstrijd kleurplaat

Vergeet dan ook niet om een foto van de ingekleurde kleurplaat op het raam te maken en deze te delen vóór 29 november 2020 op Instagram of Facebook en tag @hemanederland.

Uit alle inzendingen zullen 5 hoofdprijswinnaars worden gekozen. De ouders van de winnaars zullen persoonlijk een berichtje krijgen na 29 november, want de winnaars krijgen in het weekend van 5 december speciaal bezoek van de Sintbus met een heuze Sint en Piet met natuurlijk cadeautjes en lekkernijen!! Win je niet één van deze hoofdprijzen, dan maak je kans om zomaar alsnog van de Sint een mooi cadeau thuisgestuurd te krijgen.

Mocht je vanwege de coronamaatregelen niet bij de HEMA in de buurt kunnen komen, dan is de kleurplaat ook te downloaden via hema.nl of hier vinden

HEMA Schoencadeautjes

Nu de Sint weer bijna in het land is, zullen de kinderen hun schoenen alvast oppoetsen om deze voor de open haard klaar te zetten. Bij de HEMA vind je ook dit jaar weer veel leuke ideeën voor schoencadeautjes, zoals piratenstickers (€0,95), schattige Teddy Scrunchies (€3), glitterstiften (€5), B.A.E. sprinkle star bath fizzers (€5), houten ontbijtset (€7,50) en een 3-in-1 metalen constructieset (€10).

Openhaardposter met LED-lichtjes

Heb je nu geen openhaard om je schoentje voor te zetten? Hang dan deze grote poster op met daarop een kachel afgebeeld. In de poster zitten lampjes verwerkt, zodat het lijkt alsof het vuur licht geeft. (60×90|€10).

HEMA Openhaard poster met LED lichtjes

Hoe gaan jullie dit jaar het Sinterklaasfeest vieren?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.