Taron Egerton as Elton John in Rocketman from Paramount Pictures.

Filmtip| Rocketman nu op DVD

Het muziekspektakel Rocketman was eerder dit jaar al een grote hit in de bioscoop. De film gaat over het leven van de iconische Elton John. Voor wie de film gemist heeft of niet kan wachten om hem nog een keer te zien, is hij vanaf 2 oktober beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD inclusief sing-a-long editie. Ik mag 2x een DVD weggeven.

Taron Egerton as Elton John in Rocketman from Paramount Pictures.

Op 2 oktober brengt Universal Home Entertainment de alom geprezen film Rocketman uit op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD inclusief sing-a-long editie. Taron Egerton speelt, zingt en danst de sterren van de hemel in de rol van Elton John, die op zijn lijf lijkt geschreven.

Het verhaal van Elton John

Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy Reginald Dwight, die uitgroeide tot één van de meest iconische personen uit de popcultuur, Elton John. Reginald is een talentvolle zanger en pianist. Onder zijn artiestennaam Elton John groeit hij uit tot een flamboyante wereldster. Ondanks zijn succes en faam worstelt hij ook met depressies, druggebruik en het aanvaarden van zijn seksuele geaardheid. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton.

Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Taron Egerton as Elton John in Rocketman from Paramount Pictures.

Genre: musical, fantasie
Lengte: 121 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, sex, discriminatie, drugs en/of alcoholgebruik, grof taalgebruik
Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard
Regisseur: Dexter Fletcher

De 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD bevatten een speciale sing-a-long editie en daarnaast extra’s, zoals 14 deleted en extended scènes, castingtapes en nog veel meer.

Winactie 2x DVD Rocketman is gesloten

Ben jij ook fan van Elton John en ben jij heel nieuwsgierig naar zijn verhaal? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op 2x de DVD. De winnaars zijn

  • De winnaar zal persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

57 thoughts on “Filmtip| Rocketman nu op DVD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.