Ben jij bang voor Dokter Prik?

Review| Ben jij bang voor Dokter Prik?

Het wordt weer weer om lekker binnen gezamelijk spelletjes te spelen. En dat doen wij dan ook zeker. De komende tijd zullen er dan ook meerdere reviews verschijnen en veelal ook met een leuke winactie natuurlijk. We bijten het spits af met dit gekke spel Dokter Prik. Ben jij bang voor een spuitje, zorg dan dat jij geen virus ontvangt en deel de prikken uit aan je medestanders! Het zorgt bij ons thuis voor veel hilariteit en ik mag ook het spel verloten.

Ben jij bang voor Dokter Prik?

Vorig jaar op de Spielwaremesse in Neurenberg mocht ik al keer een spelletje Dokter Prik spelen met de andere mamabloggers. Ik ben zeker geen fan van injecties, dus echt te springen stond ik niet. Maar wees niet bang voor de prikjes in dit spel. Met de 4 verschillende elastieken, kun je de intentie aanpassen en is het spel leuk voor iedereen.

Dokter Prik

Zorg dat jij geen Stinkvoetose of Jeukitis krijgt. Het kaartje met één van de nare virussen gaat rond. Gelukkig is er een injectiespuit van Dokter Prik om het virus te bestrijden en je te genezen. Ben jij dapper genoeg om je prik te ontvangen?

Spelregels

Door te dobbelen met de dobbelsteen kun je hem doorgeven aan je buurman. Kies aan het begin van het spel wel elastiek je in de spuit plaats. Er zijn 3 verschillende, de blauwe is wat slapper, dus zal een minder hard prikje geven. Ben je echt een durfal, kies dan voor de zwarte. Dobbel je de spuit, dan mag je of de spuit verder uittrekken of Dokter Prik komt op bezoek en zal de injectie geven aan degene met het virus. Op je kaartje staan dan waar de prik komt, je voet, bovenarm, been of oksel. Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen!

Wat vonden wij ervan?

Het is een spelletje dat de meiden graag met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen, want je moet het wel met minimaal 3 personen spelen. Het is ook maar een kort spelletje van ca 15 minuten en daarom geschikt om een paar rondjes te spelen, zodat iedereen aan de beurt kan komen. Wie krijgt de prik en waar? Dat zorgt voor lachen, gieren en brullen. Het is even spannend hoe hard de tik van het elastiek zal zijn, maar dat brengt juist de spanning met zich mee. Uiteindelijk valt het best wel mee en wil iedereen nog een rondje. Het spel kost €15 en maakt een leuk spel voor de feestdagen!

Dokter Prik: Lachen is het beste medicijn!

Winactie Dokter Prik is gesloten

Zijn jullie ook gek op gekke spelletjes? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op het Doter Prik spel van Identity Games. De winnaar is

Dokter Prik
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

66 thoughts on “Review| Ben jij bang voor Dokter Prik?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.