POESLIEF 2

Gek op poezenfilmpje? Ga dan naar POESLIEF 2 in de bioscoop

Wie is er nu niet gek op katten? Nou ja bijna iedereen, toch? Zo ontstond het idee voor de film ‘Poeslief’. Een film die draait om een kijkje achter de schermen bij Abatutu op de set van films, reclameshoots, opera, toneel etc. Na het grote succes met Poeslief in 2020 is Abatutu, de bekendste kat van Nederland vanaf 30 september te zien in Poeslief 2. Nu samen met zijn twee jonge neefjes, de rode katers Maziwa en Siagi. Ik mag 2x een leuk filmpakket van POESLIEF weggeven.

Het verhaal POESLIEF 2

De film draait om Abatutu en zijn twee neefjes. Hij vertelt in de film zijn levensverhaal en behandelt daarbij verschillende thema’s die voor katten belangrijk zijn. Hij vertelt over de hoogtepunten uit zijn carrière als beroemdste kat van Nederland. Naast dat je Abatutu ziet in de setting waarover hij vertelt, zie je bij elk thema ook een compilatie van kattenfilmpjes. Een thema kan zijn: katten en voedsel, katten en muziek, katten en andere dieren, katten en water of katten en mensen.

In de film volgen we losjes het verhaal dat Abatutu een eigen castingbureau start en zijn collegakatten oproept om hun leukste filmpjes in te sturen. De leukste, mooiste, ontroerendste filmpjes komen in de film en wie weet zit daar wel weer een nieuwe ster tussen die op weg gaat naar eeuwige roem. Nu zijn er in Poeslief 2 ook de twee jonge neefjes die net zo beroemd willen worden als Abatutu en hard aan zijn stoelpoten krabben om zijn rol over te nemen!

Kattenfilmpjes

De populariteit rondom kattenfilmpjes was altijd al groot en is de laatste jaren alleen maar toegenomen. De kat is natuurlijk een heel populair huisdier voor mensen. Ze bieden troost en gezelligheid en als mens bouw je echt een band op met zo’n dier. Ik denk dat het eigenwijze en soms onvoorspelbare van een kat een soort fascinatie opwekt bij mensen waardoor je blijft kijken naar zo’n filmpje. Ze hebben iets vertederends en ondeugends en doen het dus erg goed op camera wat maakt dat er miljoenen kattenfilmpjes online te vinden zijn. In Nederland heb je alleen al 2,6 miljoen katten. En wat is er nu leuker dan het filmen van katten.

Genre: documentaire
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Nicolette Kluijver (Stem)
Regisseur: Ignas van Schaick

Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber, spreekt nu ook voor POESLIEF 2 de stem van Abatutu in.
“Ik ben zo trots dat ik weer mag meedoen als de stem van Abatutu in Poeslief 2. Mijn kids zijn ook verzot op TikTok en wij gaan twee trends verbinden, de leukste kattenfilmpjes gemaakt met TikTok. Een recept wat een succesformule moet zijn. Super tof dat ik daaraan mag meewerken”, aldus Nicolette Kluijver.

De film POESLIEF 2 zal vanaf 30 september te zien zijn in de bioscoop

Winactie 2x POESLIEF 2 filmpakket is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik een POESLIEF 2-pakket verloten, met daarin de DVD van POESLIEF 1 + een kattenspeelpakket van Kattenveertjes. De winnaar is:

POESLIEF Winactie
  • De winnaars zal ik persoonlijk de winnaar sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met één van de andere winacties in Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

55 thoughts on “Gek op poezenfilmpje? Ga dan naar POESLIEF 2 in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.