Pinokkio Pathe Thuis

Pinocchio en 5 andere verfilmingen in een nieuw jasje op Pathé Thuis

Iedereen heeft er wel eentje: een film waarvan je het script woord voor woord kent of waar je mooie nostalgische herinneringen aan hebt. Voor wie inmiddels een jaartje ouder is en het origineel al té vaak heeft gezien is het des te leuker als zo’n klassieker wordt verfilmd. Velen keken zo ook uit naar een hervertelling van Pinocchio. De verfilming van het bekende Italiaanse sprookje is vanaf deze week te zien bij Pathé Thuis. Maar ook deze klassiekers werden in een nieuw jasje gestoken en zeker de moeite waard om (nog eens) te gaan zien.

Pinocchio en 5 andere verfilmingen in een nieuw jasje op Pathé Thuis

Pinokkio

In deze nieuwe vertelling van het klassieke sprookje Pinokkio keert regisseur Matteo Garrone terug naar de wortels van het originele Pinocchio-verhaal. Een tot leven gekomen marionet kan een echte jongen worden als hij zich eerlijk en betrouwbaar gedraagt. Liegt hij, dan groeit zijn neus. Met deze baanbrekende liveaction verfilming creëert hij een fantasiewereld van mysterie en verwondering, vol stralende, grappige en ontroerende momenten.

Kijk Pinocchio vanaf €3,99 op Pathé Thuis.

Annie 

Annie werd door haar ouders achtergelaten toen ze een baby was. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan. Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks Annie onder zijn hoede neemt. De muzikale film is gebaseerd op de gelijknamige musical en de strip Little Orphan Annie van Harold Gray uit 1924. 

Kijk Annie vanaf €2,99 op Pathé Thuis

Maleficent

Maleficent groeit op als een prachtige vrouw met een oprecht hart. Wanneer de harmonie van het land verstoord wordt, verandert haar hart in steen. Uit wraak spreekt ze een vloek uit op de pasgeboren Aurora, dochter van de opvolgend koning. De film is een remake van Doornroosje, maar hier wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de fee Malafide, gespeeld door Angelina Jolie.

Kijk Maleficentvanaf €2,99 of Maleficent 2 vanaf €14,99 op Pathé Thuis.

The Jungle Book

Het mensenjong Mowgli groeit op bij een wolvenroedel. Wanneer de tijger Shere Khan hem als een bedreiging ziet, wordt Mowgli gedwongen om de plek waar hij is opgegroeid te verlaten. Samen met de panter Bagheera gaat hij op reis en dankzij de geavanceerde filmtechnieken is dit Jungle Bookavontuur misschien nóg wel beter dan het origineel.

Kijk The Jungle Book vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Aladdin

Aladdin wordt verliefd op een prinses, de dochter van de Sultan. Wanneer hij een magische lamp vindt waaruit een Geest verschijnt die in staat is alle wensen te vervullen, probeert hij het hart van de prinses te veroveren. Met in de hoofdrollen onder anderen Naomi Scott, Will Smith en de Nederlandse acteur Marwan Kenzar belooft het een leuke filmavond te worden.

Kijk Aladdin voor €14,99 op Pathé Thuis

SCOOB!

Al sinds 1967 kunnen we genieten van de avonturen van hond Scooby-Doo en Shaggy. Na honderden opgeloste zaken worden ze in deze fllm geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. 

Kijk SCOOB! vanaf €5,99 op Pathé Thuis.

Zo werkt Pathé Thuis

Wjj kijken zelf de films van Pathé Thuis via onze Apple TV. Maar het is ook mogelijk via je Xbox en Playstation, laptop, tablet of telefoon. Na het downloaden van de app, maak je je eigen account aan. Daarna heb je meteen toegang tot wel honderden films! Verder wijst het zich eigenlijk vanzelf. Scroll door alle films en klik op jouw keuze. Je kunt hier meteen alle informatie lezen over de film, de kijkwijzer, de trailer zien en natuurlijk de optie om te huren.

De betaling gaat dan via een tegoed, IDEAL, creditcard of PayPal. Betalen voor een losse film via Creditcard of IDEAL kan alleen via laptop of desktop. Op Smart TV’s, Tablets, iPhone en Playstation kun je films afrekenen via tegoed of PayPal. Om films te kunnen huren via de Xbox, heb je een gekoppelde betaalmethode van Xbox nodig.

Winactie 5x een Pathé Thuiscode is gesloten

Met dank aan Team Lewis mag ik 5x een Pathé Thuiscode weggeven om zelf één van deze films te gaan kijken. Lekker thuis op de bank. De winnaar zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

53 thoughts on “Pinocchio en 5 andere verfilmingen in een nieuw jasje op Pathé Thuis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.