Iedereen heeft er wel eentje: een film waarvan je het script woord voor woord kent of waar je mooie nostalgische herinneringen aan hebt. Voor wie inmiddels een jaartje ouder is en het origineel al té vaak heeft gezien is het des te leuker als zo’n klassieker wordt verfilmd. Velen keken zo ook uit naar een hervertelling van Pinocchio. De verfilming van het bekende Italiaanse sprookje is vanaf deze week te zien bij Pathé Thuis. Maar ook deze klassiekers werden in een nieuw jasje gestoken en zeker de moeite waard om (nog eens) te gaan zien.

Pinocchio en 5 andere verfilmingen in een nieuw jasje op Pathé Thuis

Pinokkio

In deze nieuwe vertelling van het klassieke sprookje Pinokkio keert regisseur Matteo Garrone terug naar de wortels van het originele Pinocchio-verhaal. Een tot leven gekomen marionet kan een echte jongen worden als hij zich eerlijk en betrouwbaar gedraagt. Liegt hij, dan groeit zijn neus. Met deze baanbrekende liveaction verfilming creëert hij een fantasiewereld van mysterie en verwondering, vol stralende, grappige en ontroerende momenten.

Kijk Pinocchio vanaf €3,99 op Pathé Thuis.

Annie 

Annie werd door haar ouders achtergelaten toen ze een baby was. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan. Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks Annie onder zijn hoede neemt. De muzikale film is gebaseerd op de gelijknamige musical en de strip Little Orphan Annie van Harold Gray uit 1924. 

Kijk Annie vanaf €2,99 op Pathé Thuis

Maleficent

Maleficent groeit op als een prachtige vrouw met een oprecht hart. Wanneer de harmonie van het land verstoord wordt, verandert haar hart in steen. Uit wraak spreekt ze een vloek uit op de pasgeboren Aurora, dochter van de opvolgend koning. De film is een remake van Doornroosje, maar hier wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de fee Malafide, gespeeld door Angelina Jolie.

Kijk Maleficentvanaf €2,99 of Maleficent 2 vanaf €14,99 op Pathé Thuis.

The Jungle Book

Het mensenjong Mowgli groeit op bij een wolvenroedel. Wanneer de tijger Shere Khan hem als een bedreiging ziet, wordt Mowgli gedwongen om de plek waar hij is opgegroeid te verlaten. Samen met de panter Bagheera gaat hij op reis en dankzij de geavanceerde filmtechnieken is dit Jungle Bookavontuur misschien nóg wel beter dan het origineel.

Kijk The Jungle Book vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Aladdin

Aladdin wordt verliefd op een prinses, de dochter van de Sultan. Wanneer hij een magische lamp vindt waaruit een Geest verschijnt die in staat is alle wensen te vervullen, probeert hij het hart van de prinses te veroveren. Met in de hoofdrollen onder anderen Naomi Scott, Will Smith en de Nederlandse acteur Marwan Kenzar belooft het een leuke filmavond te worden.

Kijk Aladdin voor €14,99 op Pathé Thuis

SCOOB!

Al sinds 1967 kunnen we genieten van de avonturen van hond Scooby-Doo en Shaggy. Na honderden opgeloste zaken worden ze in deze fllm geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. 

Kijk SCOOB! vanaf €5,99 op Pathé Thuis.

Zo werkt Pathé Thuis

Wjj kijken zelf de films van Pathé Thuis via onze Apple TV. Maar het is ook mogelijk via je Xbox en Playstation, laptop, tablet of telefoon. Na het downloaden van de app, maak je je eigen account aan. Daarna heb je meteen toegang tot wel honderden films! Verder wijst het zich eigenlijk vanzelf. Scroll door alle films en klik op jouw keuze. Je kunt hier meteen alle informatie lezen over de film, de kijkwijzer, de trailer zien en natuurlijk de optie om te huren.

De betaling gaat dan via een tegoed, IDEAL, creditcard of PayPal. Betalen voor een losse film via Creditcard of IDEAL kan alleen via laptop of desktop. Op Smart TV’s, Tablets, iPhone en Playstation kun je films afrekenen via tegoed of PayPal. Om films te kunnen huren via de Xbox, heb je een gekoppelde betaalmethode van Xbox nodig.

Winactie 5x een Pathé Thuiscode is gesloten

Met dank aan Team Lewis mag ik 5x een Pathé Thuiscode weggeven om zelf één van deze films te gaan kijken. Lekker thuis op de bank. De winnaar zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties

Spread the love

53 reacties op Pinocchio en 5 andere verfilmingen in een nieuw jasje op Pathé Thuis

 1. Wat zou het leuk zijn als er een remake zou komen van 101 Dalmatiërs. Wat heb ik die film vroeger vaak bekeken.
  Zou het heel leuk vinden als ze die film in een moderner jasje zouden steken. Al blijft het verhaal tijdloos.
  Ben ook heel benieuwd naar de nieuwe Pinoccio. Superleuk om in de decembermaand met het gezin een filmavondje te houden en te genieten van de Pathé films!

 2. Ik doe graag mee! De kleine zeemeermin was vroeger een van mijn favoriete Disney films, die zou ik best nog eens verfilmd willen zien 🙂

 3. Mijn favoriete jeugdfilm is Labyrinth. IK heb gelezen dat hiervan wellicht een verfilming gaat komen. Zo benieuwd wie de Goblin King zou gaan spelen.

 4. Wat een supergave prijs. Moeilijk kiezen welke de nr. 1 is, Disney is onze favoriet. Ik kies toch voor Belle & het Beest. Supermooie film. Maak graag kans op de pathe thuis kijk code boor Pinocchio

 5. Ik las vroeger altijd de boeken van Floortje Bellefleur <3 Zou grappig zijn als ze die zouden verfilmen!
  Ik maak graag kans, ik wil het verhaal van Aladdin graag aan mijn zoontje laten zien.

 6. Ik zou het leuk vinden als Never Ending story of de Toverbus opnieuw verfilmd zou worden. Dit brengt zoveel leuk herinneringen terug. Heerlijk in deze fantasiewerelden op te gaan als kind en ook als volwassene 😉

 7. Ik keek vroeg heel graag naar Are You Afraid of the Dark? Dat vond ik zo spannend! Ik weet zeker dat dit bij de jeugd van tegnwoordig zou aanslaan.

 8. Ik zag laatst een stukje van de Fabeltjeskrant terug. Ongelooflijk dat we daar ademloos naar hebben zitten kijken, hahaha. Daar hoef je nu niet meer mee aan te komen bij de kids. Hoe leuk zou het zijn als daar een remake van wordt gemaakt, met een hippe meneer De Uil.

 9. Dat is een goede vraag. ik vond het al zo leuk dat the witches opnieuw uitgebracht wordt. Ik keek vroeger vanalles, en van diverse Disney films wordt natuurlijk al een remake gemaakt. ik denk dat rapunzel dan hoog scoort!

 10. Mulan staat hoog op mijn verlanglijstje! En ik ben heel benieuwd naar de remake van de little mermaid. Als echt Disney fan ben ik dol op alle remakes van Disney!

 11. Deze mama en zoon zouden een gat in de lucht springen als ze de tekenfilm serie van het gelijknamige spel The legend of Zelda zouden verfilmen 💙 maar ook Pinocchio lijkt me zo gezellig om samen op de bank te kijken!

 12. Ik doe graag mee! Ik zou wel eens een verfilming willen zien van Het grote boek voor Sinterklaas en Kerstmis. Hier las ik altijd uit rond de feestdagenperiode. Fijne verhalen!

 13. Oh the never ending story en labyrinth, die heb ik echt heel veel gezien! The dark crystal ook, maar daar is al een nieuwe serie van gemaakt maar die vond ik niet zo goed gelukt als de oude film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.