pieter konijn op de vlucht

Nu in de bioscoop; Pieter Konijn op de vlucht

Hoera! Eindelijk mogen we weer naar de bioscoop! Vanaf vandaag zijn alle deuren naar de filmzalen weer geopend. Wel natuurlijk onder bepaalde voorwaarden, maar dat mag de pret niet drukken. Heel veel films hebben maanden op de plank gelegen en mogen nu eindelijk weer gaan schitteren op het grote doek. Eén van die films is Pieter Konijn op de vlucht. Het langverwachte vervolg op de succesvolle eerste film. Om dit alles te vieren mag ik 2 leuke filmpakketjes weggeven.

Het verhaal

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

Genre: familiefilm, animatie, avontuur
Lengte: 93 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Tommie Christiaan (Pieter Konijn), Stefania (Amelia) Do (Annie), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis), OG3NE (Flopsie, Mopsie en Wipstaart), Roué Verveer (Jan Willem de Haan)
Regisseur: Will Gluck

Kijk hier voor gratis downloads van Pieter Konijn kleurplaten en spelletjes

De film is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Titelsong ‘Voor een ander’ door Tommie Christiaan en Stefania

Voor Tommie en Stefania is dit de eerste keer dat ze samenwerken. Natuurlijk naar aanleiding van het feit dat ze allebei een stem in de film vertolken. Tommie als hoofdrolspeler Pieter Konijn en Stefania in de rol van Amelia, een meisje dat Pieter Konijn graag wil adopteren.

Het nummer ‘Voor een ander’ gaat over vriendschap. Een lied dat daarmee uitstekend past bij de film over het beroemde konijn en zijn vrienden. Het nummer zal tijdens de aftiteling van de Nederlandse versie van de bioscoopfilm te horen zijn. 

Voor de opnames van de videoclip zijn de artiesten samen afgereisd naar de Heemtuin in Malden. Hier hebben ze een dag lang in het bos, de weide en de moestuin gerend, gezongen en gewerkt. De single en de videoclip zijn nu te beluisteren en te bekijken via onder meer Spotify, Apple Music, Deezer en YouTube.

Winactie Pieter Konijn op de vlucht filmpakket is gesloten

Met dank aan Universal Pictures mag ik 2x een Pieter Konijn op de vlucht pakket verloten, met daarin een theedoek, pollepel en tattoo sheet. De winnaars zijn:

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

41 thoughts on “Nu in de bioscoop; Pieter Konijn op de vlucht

  • Anja van luik says:

   Onze zoon is helemaal fan van Pieter Konijn. Dus wat zou ik hem hiermee verrassen mocht ik de gelukkige zijn.
   Ik zou op de vlucht slaan voor brand.

   • Dochter van 3,5 was zwaar van de leg toen de serie van Netflix verdween, ondanks dat ze alle afleveringen voor ons gevoel al 100x had gezien…dus film 1 maar aangeschaft, die ze inmiddels bijna uit haar hoofd kent??….dus een Pieter konijn pakket zou haar erg blij maken?…en vluchten, ach daar doen we niet aan, we gaan het avontuur tegemoet ?

  • Lisanne Bons says:

   Voor grote groene kikkers. Ik vind het echt helemaal niets. Als ik er 1 in de tuin zie stuur ik altijd 1 van de kinderen naar buiten om hem weg te jagen. En laatst sprong er een rat uit het kippenhok en dat heeft ook de hele buurt gehoord. Wat heb ik gegild. Ik zou dus lekker met mijn kikkerverjagers graag naar deze film willen. Super leuk vonden we de andere film

 • Zo genoten bij het eerste deel met de dames… voor de ouders heerlijke humor en voor de kids ook een geweldige film.
  Ik persoonlijk ga op de vlucht voor MUIZEN ???… vreselijke beesten…

 • Super leuk voor mijn grote pieter fan die nu al de tekenfilms mist op netflix die die al 60x heeft gezien en wij het liedje allemaal uit ons hoofd kennen. Ik zou wil vluchten voor het corona virus maar helaas is dat niet mogelijk.

 • Linda Scheven says:

  Wauw!! Mn dochter van 6 is helemaal weg van Pieter Konijn. Dit zou ze super leuk vinden!!
  Ik zou op de vlucht slaan voor grote enge spinnen, brrr

  • Onwijs leuk om weer samen naar de film te kunnen gaan en vooral naar Pieter Konijn! Wij zouden op de vlucht gaan voor een sneeuwstorm en dan schuilen wij direct in de bioscoop : )

 • Diana seijsener says:

  Wat een leuke actie die ik hoop te winnen voor mijn kleine man dan kunnen we snel vlichten naar de bioscoop want die muren van ons huis hebben we wel
  gezien?pppfff eindelijk weer leuke uitjes

 • Ik sla op de vlucht voor alle soorten spinnen… zo eng…brrr !!!
  Maar ook voor die grote sprinkhanen. Ook eng als ze op mij af komen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor het ‘Pieter Koning op de vlucht’ pakket , voor mijn kleindochter.

 • Super leuke actie. Het is alweer veel te lang geleden dat we naar de bios konden gaan. Heerlijk met onze dochters van 4 en 6. Ik ben nergens bang voor. Maar ik vlucht altijd heel snel op het werk, wanneer ik weekend krijg.

 • Pieter Konijn is helaas van Netflix verwijderd, mijn zoontje vindt dat erg jammer. Ik maak graag kans op zo’n Pieter Konijn pakketje voor hem.
  Ik ren weg voor dikke spinnen, brr. Helaas moet ik op mijn werk wel eens de stoere spelen en zo’n beest toch verwijderen. Oef.

 • Anneliese de Waal says:

  Ik zou op de vlucht gaan voor een spin ??.
  Doe erg graag mee voor de kinderen, heel erg leuk ??.
  Groetjes Anneliese de Waal

 • Doe graag mee voor mijn neefje en nichtje voor dit leuke Pieter Konijn pakket.
  Ik ga op de vlucht voor agressieve honden, sinds ik een keer ben gebeten, heb ik het daar niet bepaald op staan.

 • Femke Dekker says:

  Hier in huis zijn de kids grote Pieter konijn fans. Ze zouden erg blij zijn met dit leuke pakket. Ik ga op de vlucht voor honden (of blijf gewoon rustig in de auto zitten tot er iemand komt)

 • Wat leuk, mijn zoontjes zijn groot fan van Pieter Konijn! Ik zou op de vlucht slaan als de aardappelmonsters uit mijn zoontjes fantasie tot leven komen.

 • Mama en dochter zijn hier allebei fan van Pieter konijn! Mijn dochter slaat op de vlucht van alle insecten, ik kan haar geen ongelijk geven!

  • Desiree pont says:

   Zoon: ik zou op de vlucht gaan voor een boevenbende of een leeuw die losgebroken is.
   Ik zou dan in de brievenbus duiken. Dus ik: brievenbus?? Ja dat deed Katrien ook in de Donald Duck ?. Met veel plezier gekeken naar deel 1.

 • Leuk pakket, ik doe graag mee. Waarvoor ik op de vlucht sla. Voor weinig, want ben niet bang aangelegd, maar om toch iets te zeggen –> voor mijn collega’s, op de dagen dat ik parttime vrij heb. Dan moeten ze mij met rust laten, dus rennen zal ik.

 • Wat is dit een ontzettend leuk pakket, en helemaal voor een groot fan van Pieter Konijn. Ik sla toch echt wel op de vlucht voor brand in of om het huis, Dat zou ik eng vinden en zeker weten bang voor worden!

 • Lijkt me super om de bios te bezoeken met de jongste, die hier nu wel aan toe is! Deze film vindt hij zeker fantastisch leuk! Ik ga op de vlucht voor irritante klusjes in huis ?

  • Ik zou samen even met mn zoon vluchten naar de bioscoop, even gene huishouden en even zonder de andere 2 kids. Even een uitje voor onze zoon van 5 jaar.

 • Pelicaen Sylvia says:

  Ik ga op de vlucht voor clowns en kippen. Zoontje lucas is er gek op en ik moet alleen maar schreeuwen?wat een leuk pakket zou dit zijn. We hebben de eerste film al zoveel keer bekeken en zoontje lucas was erg ontgoocheld toen de film uitgesteld werd door corona want hij zat er echt op te wachten. ?

 • Linda Raaijmakers says:

  Ik zou op de vlucht gaan voor zo’n dikke vette vochtspin haha brrrrr. Maar met neefje Sem zou ik graag naar deze film gaan 😀

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.