Insight Beach Breda

Vier de Summer of Love op de unieke stadoase Insight Beach in Breda

Gelukkig ziet het er naar uit dat veel coronamaatregelen deze zomer zullen worden verminderd. Ook mogen we hopelijk snel weer gaan reizen naar het buitenland. Maar tot die tijd kunnen we gewoon ook lekker genieten van bijzondere plekjes in eigen land. Zo vind je in Breda deze zomer een echte strandoase bij STRND in Breda. Hier kun je de hele zomer lekker zwemmen, flaneren en chillen, op loopafstand van het centrum van de stad! Ik nam alvast een kijken op deze unieke locatie.

Insight Beach

Vorig jaar was Insight Beach voor het eerst te bezoeken in Eindhoven. Dit was zo’n groot succes dat de opzienbarende pop-uplocatie het komende zomerseizoen te vinden zal zijn bij STRND in Breda. Op het terrein van STRND, waar voorheen een Renaultgarage te vinden was, kun je deze zomer heerlijk vertoeven bij deze bijzondere stadsoase. Je kunt er chillen, zwemmen, eten en drinken, natuurlijk geheel coronaproof.

Chillen aan de waterkant

Zodra je de poort van Insight Beach betreed, ben je meteen in tropische sferen. Naast het speciaal gebouwde zwembad kun je lekker chillen op een comfortabel loungebed, een cabana of zak je onderuit in het bubbelende water van een luxe VIP-jacuzzi. Tijdens het zonnen geniet je van heerlijke mediterrane en Aziatische hapjes van top-chef Pascal Ariëns en frisse cocktails. Dagelijks is er een verrassend programma met Nederlandse topdj’s die zorgen voor zomerse achtergrondtunes tot ontspannende yogasessies en hippe modeshows.

Laat de zomer maar komen

Samen met Miriam van MeerVanMir en Lisette van LisetteSchrijft mocht ik vorige week middagje komen kijken, tijdens de opening van Insight Beach. Wat een geluk dat juist nu het weer helemaal is omgeslagen en de zomer ook echt kan gaan beginnen. Een betere start van de zomer hadden we dan ook niet kunnen hebben. Eindelijk weer eens samen op pad, sinds ruim een jaar. We werden vriendelijk ontvangen door de hostes en naar ons tafeltje gebracht, waar we een Aperol cocktail kregen en lekkere hapjes. Natuurlijk maakten we ook een rondje langs de loungebedden, cabana’s en jacuzzi’s. Helaas hadden we zelf geen zwemkleding meegenomen (stom natuurlijk), maar anders hadden we ook graag een duik genomen. Wel is één ding zeker, de komende maanden zal hier de Summer of Love groots gevierd gaan worden.

Praktische informatie Insight Beach

Belangrijk is wel dat je vooraf reserveert via de website. Je kunt kiezen voor een loungebed of cabana, met of zonder jacuzzi, voor twee personen. De regels van het RIVM worden ook hier strikt nageleefd. Zo staan alle (bijzet)tafels en strandbedden op het terras 1,5 meter uit elkaar. Binnen is er geen toegang voor publiek. De toiletten, kleed- en doucheruimtes worden regelmatig gecheckt en zorgvuldig schoongehouden. Wil je met een groep komen? Dat kan zeker ook. Via de website is het reserveren gemakkelijk ook voor een borrel of een barbecue met je collega’s, of voor een feestje met vrienden.

Adres: STRND BREDA, Slingerweg 76, 4814 AZ Breda
Openingstijden: van 10:00 tot 22:00 (evt tot later bij verdere versoepeling van de coronamaatregelen)
Bereikbaarheid:

  • Auto: met de auto is STRND makkelijk bereikbaar via uitvalswegen A27, A16 en A58. Én… je parkeert gratis voor de deur op het STRND terrein.
  • OV: STRND bevindt zich op 5 minuten lopen van het centrum van Breda, en op 20 minuten lopen van Breda Centraal Station.

Wannneer ben jij te vinden op deze strandoase in Breda?

Spread the love

One thought on “Vier de Summer of Love op de unieke stadoase Insight Beach in Breda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.