Onward

De nieuwe Disney en Pixar film Onward nu in de bioscoop

Vanaf gisteren is de nieuwste Disney en Pixarfilm Onward te zien in de bioscopen in Nederland en België. In de film gaan twee tienerelvenbroers op een avontuurlijke zoektocht naar magie in de wereld. Ik mag daarvoor 2x 2 vrijkaartjes verloten. Doe je mee?

Onward

Het verhaal

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tienerelvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae – het team achter Monsters University.

Onward

Genre: animatie, komedie
Lengte: 103 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands en Orginele Engelse versie
Te zien in: 3D, IMAX, Dolby Cinema

Stemmencast: Mattie Valk, Caroline Dijkhuizen, Inge Ipenburg
Regisseur: Dan Scanlon

Een magisch ONWARD Kids Weekend bij Kinepolis

Tijdens het speciale Kids Weekend dat de bioscoop op 7 en 8 maart organiseert, zijn er verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Onward-sfeer. Na de film krijgen alle kids ook nog een leuk presentje! Tickets zijn te koop via de Kinepoliswebsite en bij de kassa van jouw Kinepolisbioscoop.

Praktische info

 • Wat: Kids Weekend: Onward
 • Wanneer: zaterdag 7 en zondag 8 maart
 • Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur
 • Speelduur: 103 minuten
 • Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-
 • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer
 • Meer info over het ONWARD KIDSWEEKEND 

In Breda komt er ook nog een Onward GIF-Booth te staan op zaterdag, waar je een eigen magisch gifje kunt maken!

Wat vonden wij van ONWARD

Wij hebben zelf deze nieuwe Disney film ook al gezien. Samen met de meiden gingen we naar een 4DX-3D-voorstelling. Dat betekent dat we de film niet alleen in 3D zagen, maar er een extra dimensie aan was toegevoegd, in de vorm van 4D-effecten. De speciale 4DX zalen zijn maar liefst 20 verschillende effecten voel- en zichtbaar. Zo trillen en bewegen de stoelen, zijn er extra licht effecten en zelfs geur en rook gaan rond in de zaal. En hele bijzondere ervaring dus.

Maar niet alleen dit maakte de film een feestje. Het is oprecht een hele leuke film, waarbij broederliefde de hoofdrol spelen. Er is magie, maar bovenal veel liefde. De meiden hebben genoten van de film. De oudste vond hem vooral heel grappig en de jongste wel een beetjes spannend, maar niet eng. Het is echt een leuke familiefilm om te gaan zien.

Winactie 2x 2 vrijkaartjes ONWARD

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij jouw favoriete PIXAR-film
 • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op FacebookInstagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
 • De winactie loopt t/m 10 maart. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

© 2020 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Spread the love

53 thoughts on “De nieuwe Disney en Pixar film Onward nu in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.