boekenweek bloghop

Boekenweek BlogHop | Nijntjes Voorleesfeest

Vandaag is de 85e Boekenweek van start gegaan met als thema ‘Rebellen en Dwarsdenkers’. Traditiegetrouw krijg je bij aanschaf van tenminste €15 aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk cadeau. Ook kun je op vertoon van het Boekenweekgeschenk van Annejet van der Zijl op zondag 15 maart de hele dag gratis reizen met de trein. Maar er is meer! Samen met 17 andere bloggers hebben we een leuke Boekenweek Bloghop voor je klaar staan. Hop langs alle bloggers en maak kans op leuke (kinder)boeken. Zo maak je hier kans op het Voorleesfeest van Nijntje.

Boekenweek BlogHop | Win Nijntjes Voorleesfeest

Welkom op Mama’s Liefste

Leuk dat je bent aangekomen bij Mama’s Liefste! Misschien ben je al wel eens eerder op mijn blog geweest, maar misschien is het de eerste keer. Daarom een klein voorstelrondje; mijn naam is Fleur (40+) en moeder van 2 lieve meiden van 7 en 11 jaar. Op Mama’s Liefste vertel ik je graag over de nieuwste producten en uitjes voor kinderen, mama’s en soms ook voor papa’s. Elke week op dinsdag verzamel ik de leukste winacties in Bloggersland in een mooi overzichtje. Dus als je je geluk wilt beproeven doen dan mee en wie weet win je af en toe iets leuks. Zelf organiseer ik ook heel vaak een leuke winactie bij de producten die ik mag reviewen. Hier een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Dank je wel…

Juf Maike - Boek Bloghop

Het idee van een Blog Hop is dat je van de ene blog doorgelinkt wordt naar een volgende blog. Mogelijk ben je al een tijdje onderweg en ben je via Juf Maike bij mijn blog terecht gekomen. Jufmaike.nl is de website voor leerkrachten en ouders vol tips voor de ontwikkeling, herkenbare blogs, humor, actualiteit, winacties en reviews. Naast haar werk voor Juf Maike staat ze ook nog één dag per week voor de klas als kleuterleerkracht. Op haar blog kun je dus zeker leuke reviews vinden over prenten– , kinderboeken en vakliteratuur.

Hoera Nijntje is 65 jaar

Dit jaar viert Nijntje haar 65e verjaardag! Niet alleen is dit een heel mooie gerespecteerde leeftijd, maar ook dat nu veel van alle opa’s en oma’s vroeger zelf ook voorgelezen zijn uit Nijntje. En natuurlijk nu zelf voorlezen aan hun kleinkinderen. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid is er een verzamelbundel uitgebracht. Nooit eerder werden de verhalen van Nijntje gebundeld. Een mooi boek dat garant staat voor vele uren voorleesplezier. De kleurige leeslinten geven een extra feestelijk tintje aan dit boek. In dit dikke voorleesboek zijn vijf klassieke nijntjeverhalen gebundeld:

Naast dit mooie boek zullen er het komende jaar nog veel bijzondere acties met Nijntjes gaan plaatsvinden. Zo zal Nijntje zich gaan inzetten om meer bekendheid en donaties binnen te halen voor het onderzoek naar Sikkelcelziekte. Helaas is sikkelcelziekte onbekend bij velen.

Nijntje, geliefd bij kinderen over de hele wereld, gaat haar bekendheid inzetten om meer aandacht te creëren voor sikkelcelziekte. Haar doel is om 1 miljoen euro op te halen voor onderzoek naar genezing. Om dit te bereiken wordt er in de komende maanden onder andere een speciale nijntjeknuffel en een exclusief nijntjeboekje uitgebracht, waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan het Sikkelcelfonds.

Boekenweek BlogHop x Nijntje Voorleesfeest Winactie is gesloten

Voor de Boekenweek BlogHop maak je hier kans op het Nijntje Voorleesfeest boek. De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Door naar…

En zoals het hoort stuur ik je nu weer door naar de volgende blog! Dat is LeesLeesLees. Judith lees graag met haar zoon (2013) en merkte zo dat er zoveel kinderboeken uitgebracht worden dat je soms niet meer weet welke te kiezen… In haar blog vind je heel veel leuke tips over boeken die in elk geval bij haar kleine man een groot succes waren!

Ook wil ik graag nog even Esmee van Website4Mama en Amanda van KiDDoWz bedanken voor het organiseren van deze Boekenweek BlogHop.

Spread the love

63 thoughts on “Boekenweek BlogHop | Nijntjes Voorleesfeest

 • Caroline Van Asbroeck says:

  Boeken hebben in ons gezin een belangrijke plaats dus doen we graag mee aan deze wedstrijd.
  Mijn leukste verhaal is ‘Nijntje op de fiets’. Het hangt al bijna helemaal uit elkaar, zo vaak heb ik het als kind doorbladerd, maar het ligt hier nog steeds in de boekenkast.

 • Alle Nijntje boekjes zijn geweldig om voor te lezen en dat doe ik ook vaak, maar ”het feest van Nijntje ” is wel bij alle kleintjes een succes, komen er meteen leuke verjaardagsverhalen los over cadeautjes en visite.

 • Superleuk.. Verhaaltjes van nijntje vinden wij altijd een feestje!
  Nijntje naar de dierentuin is favoriet deze hebben we al heel wat keren gelezen!

 • Wat een super leuk boek zou dit zijn voor mijn kleinzoon Bjorn, die het geweldig leuk vind om voorgelezen te worden en daar echt volop van geniet. Zijn favoriete boek zijn er eigelijk 2, Nijntje danst en Nijntje in de Dierentuin. Zou het geweldig vinden om hem nog meer voor te kunnen lezen uit de leuke boeken van Nijntje!!

 • Tamara Jongkees says:

  Nijntje naar de doerentuin is favoriet. Onze jongste zoon zal dit voorleesboek prachtig vinden en zijn grote broer geniet stiekem mee.

 • Onze dochter is gek op nijntje gaat bowlen sinds we zelf een tijdje terug gebowld hebben. Ook het nijntje museum is hier nog steeds een hit. We doen graag mee om kans te maken op het mooie nijntje voorleesboek!

 • Marion Poeste says:

  Super leuk . Ik ben al langs veel blogs gehopt maar doe nu pas voor de eerste x mee omdat dit boekje zeer geschikt is voor ons meisje van 2 die vanaf haar geboorte een Nijntje kamer had en gewoon een moeder heeft die Nijntje gek is. Ik zou dit boekje graag samen lezen ? en voorlezen aan haar broertje. Nijntje naar de dierentuin is het meest favoriete verhaal.

 • Opa en oma pluis is hier favoriet. Dit boekje kregen we al tijdens de de zwangerschap van opa en oma en is nu favoriet bij ons zoontje.

 • Leuk dat je weer meedoet met een bloghop! Ik maak graag kans op het Nijntje boek. Nijntje is en blijft gewoon tof!
  Nijntje krijgt een zusje vind ik nog steeds erg aandoenlijk.

 • Opa en oma Pluis is favoriet! Deze moet elke dag wel een paar keer gelezen en bekeken worden en verveelt nooit. Wij doen dan ook graag mee aan de winactie voor dit mooie boek!

 • Nijntje is en blijft geweldig. Dus ik doe graag mee met deze actie. Nijntje naar de dierentuin en Nijntje in het museum zijn mijn favorieten.

 • Leuk zo’n bloghop, ik doe altijd mee. Mijn favoriete boek was en is nog steeds , nijntje gaat logeren.
  Die had ik gekocht voor de kleinkinderen die het toch wel spannend vonden om voor de eerste keer uit logeren te gaan
  Als baby waren ze vaak ’s nachts bij ons, maar dat wisten ze niet meer.
  Er waren een paar die last hadden van heimwee. Zo’n boekje hielp wel een beetje.
  Heel graag loot ik mee voor het boek , nijntjes voorleesfeest.
  Ik volg op bloglovin en hop nu weer door naar leesleeslees.

 • Galinka van Bokhorst says:

  Ik doe graag mee. Mijn favoriete Nijntje boekjes zijn Nijntje in de speeltuin (1975) en Nijntje in het ziekenhuis. Dit leuke boek van Nijntje kan ik mooi gebruiken om de taalontwikkeling van de kinderen die ik straks als logopedist ga behandelen te stimuleren.

 • Nijntje in het ziekenhuis is mijn favoriete boekje. Ik heb dit heel vaak aan mijn dochter voorgelezen toen ze in het ziekenhuis lag.

 • Hester Habets says:

  Mijn nichtje van 2,5jaar oud is helemaal gek op Nijntje of “Nijnt” zoals zij het nu noemt Hihi! ?
  Nijntje in de dierentuin kan ik telkens opnieuw blijven voorlezen ?

 • Lees zo’n boekenweek bloghop Wij zijn hier dol op boeken en samen boekjes lezen.
  Een van de favoriete boekjes van mijn dochtertje is Nijntje de toverfee.

 • Yvonne D. says:

  Nijntje aan zee is onze favoriet! En omdat Myrthe, Tygo en Niels echte fans zijn van nijntje, maak ik ook heel erg graag kans! 😉

 • Charlotte says:

  Het feest van Nijntje & Nijntje aan zee. Wij kunnen niet goed kiezen tussen die twee. Samen met mijn twee meiden op de bank met een chocomel. Terwijl ik het verhaaltje nog een keer vertel. Zijn we closer dan ooit tevoren. Vandaar dat het mij ontzettend zou bekoren. Als mijn schatten en ik tot de gelukkige behoren. Dan lezen we nóg meer verhalen van Nijn. Terwijl we aan het genieten zijn. Van de leuke avonturen van dit leuke beestje. Altijd een gezellig feestje!!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Oh dat lijkt mij echt een fantastisch boek om te gebruiken in mijn kleuterklas. De verhalen van Nijntje lezen altijd zo heerlijk voor door de rijm. Mijn favoriet is Nijntje naar de dierentuin.

 • Jess Kniest says:

  Beide kids zouden dit boekje leuk vinden dus ik waag graag een kans!
  Mijn favoriete Nijntje verhaal is Nijntje in het ziekenhuis omdat het mijn dochter erg heeft geholpen toen zij naar het ziekenhuis moest.

 • Lynn Mahieu says:

  Ik vond het verhaal waarin Nijntje naar de dierentuin gaat, wel tof. Maar als ik win gaat het boek uiterlijk naar mijn dochtertje. ?

 • Lenny Wibbelink says:

  Nijntje naar de dierentuin is de favoriet van mijn peuter. Het boekje is al bijna aan vervanging toe zo vaak wordt het gelezen en bekeken. Maar eigenlijk zijn alle verhaaltjes van Nijntje superleuk. Ik doe dan ook graag mee voor mijn peuter.

 • Lenny Wibbelink says:

  Nijntje naar de dierentuin is de favoriet van mijn peuter. Het boekje is al bijna aan vervanging toe zo vaak wordt het gelezen en bekeken. Maar eigenlijk zijn alle verhaaltjes van Nijntje superleuk. Ik doe dan ook graag mee voor mijn peuter.

 • Super, Nijntje is altijd zo leuk! De favoriet is Nijntje Opa & Oma Pluis, deze geef ik altijd aan mijn dochtertje Flore mee als ze goed uit logeren ( uiteraard naar Opa & Oma 😉 heeft ze toch iets van thuis!

 • Superleuk!!!! Hier is Nijntje naar de dierentuin onze favoriet! Dol op Nijntje en al 2x in het Nijntje Museum geweest omdat ons zoontje dat zo heerlijk vindt. En nu we er een kleintje bijkrijgen kunnen we weer van voor af aan beginnen.

 • Ik hou van Nijntje! Vooral Nijntje en Nina vind ik heel mooi, omdat ik zelf 2 kinderen met een kleurtje heb.
  Ik doe graag mee aan deze winactie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.