Winactie Advent Dag 18 OEPS! Kids overboord & Doe een Dier na!

Advent WinDag 18 | OEPS! Kids overboord

Vandaag weer een leuke film in de spotlights! OEPS! Kids overboord draait sinds deze week in de bioscoop. De komische spannende film is een ideaal uitje in de kerstvakantie om met de hele familie naar toe te gaan. Ik vertel je er graag alles over. Ter ere van deze film mag ik 2x het spel Doe een Dier na! verloten.

OEPS! Kids overboord – het verhaal

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, maar toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan… Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. Oeps!

Aan boord van hun geïmproviseerd vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van zeer bekende wezens… Gaat het de Arkbewoners lukken de kinderen te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer zien?

.

OEPS! Kids overboord – filminformatie

Genre: familiefilm, animatie
Lengte: 87 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands
Stemmencast OEPS! Kids overboord: Vivienne van den Assem (Hazel, de moeder van Leah), Frank Lammers (leeuw Leonard), Floris Göbel (Neushoorn), Gabriel Marta / Wildebras (Chimpansee), Juvat Westendorp (Clam), Sil van der Zwan (Finny), Leelou Rijsdam (Leah), Helle Vanderheyden (de roze kwal), Kobe van Herwegen (Bewaker) en Maja van Honst (Patch)
Regisseur: Toby Genkel, Sean McCormack

.

De film OEPS! Kids overboord draait vanaf 14 december in de bioscoop

Doe een Dier na!

Doe een Dier na

Doe een Dier na! is een grappig spel, waarbij je alles uit de kast haalt om het dier na te doen. Je tegenstanders moeten dan zo snel mogelijk raden welk dier wordt uitgebeeld. Het spel kan op drie manieren worden gespeeld en is zo voor iedereen leuk om te spelen. Laat het dier in je los en ga de strijd met elkaar aan!

Categorie: Behendigheidspel | Spelers: 2-6 spelers | Speeltijd: 20 min | Leeftijd: Vanaf 4 jaar

Winactie Doe een Dier na is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik 2x het spel Doe een Dier na verloten.

  • De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

44 thoughts on “Advent WinDag 18 | OEPS! Kids overboord

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.