Nope

Advent WinDag 23 | Nope op blu-ray

Vandaag een winactie voor de grote mensen, Nope is namelijk niet bepaald een kinderfilm. De vorige film van regisseur Jordan Peele, Get Out, vond ik zelf één van de beste films die ik het afgelopen jaar heb gezien. Ben geen fan van horror, maar de films van Jordan Peele kan ik zeker aanraden. Deze zomer bezochten wij zelf ook een deel van de set van Nope in Universal Studio’s, dus helemaal tijd op Nope nu lekker thuis in de vakantie te gaan kijken op blu-ray. Ik mag er vandaag ook 2 verloten.

Nope

Oscar®-winnaar Jordan Peele geeft een nieuwe draai aan het horrorgenre met Nope. Na de schokkende dood van hun vader observeren Hollywood-dierentrainer OJ (Daniel Kaluuya) en zijn zus Emerald (Keke Palmer) onverklaarbare fenomenen op hun ranch in Californië. Obsessief ondernemen ze pogingen om het mysterie op camera vast te leggen. Dit leidt samen met de acties van Ricky (Steven Yeun), eigenaar van het naastgelegen pretpark, om geld te verdienen aan het verschijnsel, al snel tot angstaanjagende gevolgen en onvoorstelbare horror. Het resultaat is een complexe sociale thriller die blootlegt hoe geweld, risico en opportunisme onlosmakelijk verbonden zijn met de geromantiseerde geschiedenis van het Amerikaanse Westen … en van de showbusiness zelf.

.

Genre: horror, thriller
Lengte: 131 min.
Kijkwijzer: 16+, geweld, angst, grof taalgebruik
Gesproken taal: Engels

Cast: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Brandon Perea, Michael Wincott
Regisseur: Jordan Peele
Scenarioschrijver: Jordan Peele

.

Winactie Nope Blu-ray is gesloten

Met dank aan DayOne MPM mag ik 2x Nope op blu-ray verloten.

  • De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

28 thoughts on “Advent WinDag 23 | Nope op blu-ray

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.