Winactie Advent Dag 27 De Kleine Keuken

Advent WinDag 27 | De Kleine Keuken pakket

Achter het deurtje vandaag is een mooi pakket met kindervoeding van de De Kleine Keuken. Wist je dat De Kleine Keuken naast verantwoorde voeding voor kinderen ook een eigen kennisplatform heeft? Hier vind je alle informatie over gezond en energiek opgroeien van kinderen, in de vorm van blogs, recepten, video’s en podcasts. Ik vertel je er graag meer over en vergeet ook niet om kans te maken op het mooie pakket van De Kleine Keuken.

De Kleine Keuken

De Kleine Keuken is al tien jaar het kindervoedingsmerk dat garant staat voor producten voor kinderen die bomvol goede voedingsstoffen zitten. Alle producten van de Kleine Keuken zijn biologisch, van natuurlijke ingrediënten, en geen kunstmatige toevoegingen. En alles op een zo duurzaam mogelijke manier. Het merk werd opgericht door Kirsten Toeset, een levensmiddelentechnoloog, bedrijfskundige en moeder. Na het krijgen van haar eerste kind verdiepte Kirsten zich in de kwaliteit van de kindervoeding op de markt. Ze was verbijsterd: niets van wat in het schap stond, voldeed aan haar eisen. Het was voor Kirsten de reden om voedingsproducten te ontwikkelen zoals ze die zelf aan haar kinderen wilde geven. Inmiddels is de Kleine Keuken één van de grootste spelers in de baby- en kindervoedingsbranche in Nederland, en is daarnaast op de Duitse markt te vinden. De website van de Kleine Keuken is dan ook in het Duits en Engels beschikbaar.

.

Kennisplatform voor ouders met jonge kinderen

In oktober lanceerde De Kleine Keuken een nieuw kennisplatform, voor de ouders die door de bomen het bos niet meer zien. Op deze toegankelijke website vertaalt De Kleine Keuken wetenschappelijke artikelen naar begrijpelijke taal, en maakt zo deze informatie voor elke ouder beschikbaar. Dit doen zij in de vorm van blogs, recepten, video’s en podcasts.

Op het nieuwe platform delen ouders én experts van de Kleine Keuken, alle kennis die zij in huis hebben. Maar dat niet alleen, je vindt hier voedingsschema’s, recepten en ook gastblogs van diverse experts.

Elke maand verschijnt er een nieuwe podcast, waarin de Kleine Keuken in gesprek gaat met specialisten op het gebied van gezond en energiek opgroeien. Judith M. Deckers-Kocken, een ervaren kinderarts voor maag-darm-leverziekten, en auteur van het boek ‘Kinderbuik’, vertelt over wat de buik zegt over hoe je kind zich voelt. Andere experts die aan het woord komen zijn onder andere: Claire van den Heuvel, auteur van het  kookboek ‘Easy Peasy’ en de zussen Anna en Frederieke Jacobs van How About Mom. En natuurlijk de Kleine Keukens eigen voedingsexpert: Rosanne Wolfsen.

Winactie Kleine Keuken pakket is gesloten

Met dank aan MissPublicity mag ik een Kleine Keuken-pakket verloten, met daarin de producten zoals de Fruitmix, Chocopasta, Haverkoekjes en een linnen tas.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

45 thoughts on “Advent WinDag 27 | De Kleine Keuken pakket

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.