Ik Leer Recyclen van Jumbo

Advent WinDag 22 | Ik Leer Recyclen van Jumbo

Ze zeggen wel eens jong geleerd is oud gedaan. Met het educatieve spel Ik Leer Recyclen van Jumbo, leren kinderen op een speelse manier alles over recyclen. Ik Leer Recyclen is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en bevat spelletjes die samen of alleen gespeeld kunnen worden. Een goede en leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen met een goed voornemen. Vandaag verloot ik het spel Ik Leer Recyclen van Jumbo.

Leer spelenderwijs recyclen met Ik Leer Recyclen!

Ik Leer Recyclen is een educatief spel dat kinderen spelenderwijs alles leert over recyclen. Met behulp van de 7 spelletjes, activiteiten en tips hoe zij het beste afval kunnen scheiden om te recyclen. Zo ontdekken kinderen welk materiaal in welke bak thuishoort en maken we zo samen de wereld een stukje schoner en mooier! Het spel is zelfcorrigerend; op de achterkant van elk fiche staat de kleur van de bak waar dit in moet. Zo kunnen kinderen ook zelfstandig aan de slag met het thema recyclen.

In de doos

  • Kartonnen frame met de afvalbakken
  • 46 afvalfiches
  • Doos met kartonnen interieur
  • Draaischijf met klemmetje en pijl
  • Spelregels

Zo speel je het

Kinderen krijgen een aantal fiches met daarop de afbeeldingen van verpakkingen en voorwerpen die ze vervolgens in één van de zes recyclingvakjes van de doos moeten doen. Als ze klaar zijn kunnen ze aan de achterkant van de fiches zien of ze het goed hebben gedaan of niet. Een leuke manier om je (jonge) kinderen te leren om verantwoordelijk met het milieu om te gaan.

.

Duurzamer spel

Het spel zelf is ook gemaakt van 100% gerecycled karton, duurzaam geproduceerd papier en plantaardige inkt. Ook is er materiaal bespaard door de handleiding weg te laten. Met een QR-code scan je makkelijk voor de spelregels. Ook is er geen plastic krimpfolie, maar een nieuwe manier van verpakken.

Ik Leer van Jumbo

Met de serie ‘Ik Leer…’ van Jumbo oefenen kinderen spelenderwijs bepaalde vaardigheden. De spellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals en sluiten aan bij de lesstof en belevingswereld van het kind. Voor iedere leeftijd een passend spel. Oefen alvast thuis wat je straks op school leert!

Winactie Ik Leer Recyclen van Jumbo is gesloten

Met dank aan Het PR Bureau mag ik het spel Ik Leer Recyclen van Jumbo verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

51 thoughts on “Advent WinDag 22 | Ik Leer Recyclen van Jumbo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.