Nieuwe avonturen van Paw Patrol & Shimmer and Shine op DVD

DVD Tip | Nieuwe avonturen van Paw Patrol & Shimmer and Shine op DVD

We kunnen ons het met dit weer bijna niet meer voorstellen, maar over een tijdje is het weer tijd om gezellig samen op de bank te kruipen voor de TV. Op 11 september komen er dan ook weer 2 leuke kinder-DVD’s uit van de Nickelodeonhelden Paw Patrol & Shimmer and Shine. Ik heb kunnen regelen dat er alvast een exemplaar voor je gereserveerd wordt. Doe mee met de winactie en maak kans.

Nieuwe avonturen van Paw Patrol & Shimmer and Shine op DVD

Ultieme Reddingen

Paw Patrol Volume 21: Ultieme Reddingen

Dat de Pups van Paw Patrol populair zijn en blijven, wordt wel bewezen met alweer de 21e DVD vol met avonturen van deze hondjes. Op de DVD vind je de ultieme reddingen. Zo maak jij je samen met Marshall en zijn team klaar om met de ultieme brandweerwagen een vuurspugende robot te helpen. Ga daarna met Skye en Chase mee op hun eigen Ultieme Reddingsmissies!

Paw Patrol: Ultieme Reddingen bevat de volgende afleveringen:
* Ultimate Rescue: Pups Save the Royal Kitties – De Royal poesjes worden op weg naar Adventure Bay gekidnapt voor een speciaal bezoek. Ryder heeft alle pups nodig om Chase te helpen deze zaak te onderzoeken in een ultieme politieredding.
* Ultimate Rescue: Pups Save the Tigers – Bij het zoeken naar ongrijpbare toptijgers vallen de Turbots in een grot diep in een vulkaan; de PAW Patrol voert een parachutisten-achtige redding uit Skye’s ultieme helikopter.
* Ultimate Rescue: Pups Save the Movie Monster – De jaloerse burgemeester Humdinger probeert de productie van Adventure Bay Monster Movie naar Foggy Bottom te trekken door het mechanische filmmonster te besturen, maar hij heeft geen controle over de vuurspuwende robot.
* Pups Save an Ace – De favoriete stuntpiloot van Skye, Ace Sorensen, gaat naar Adventure Bay om een ​​fantastische luchtshow op te zetten. Vlak voor aankomst loopt ze tegen een motorstoring aan! Het is aan Skye en de PAW Patrol om Ace en haar vliegtuig te redden zodat de show kan doorgaan!
* Pups Save a Pony – Een nerveuze pony raakt verdwaald als hij bang wordt en dan loopt de PAW Patroller vast tijdens de redding van de pony.

Flight of the Zahracorns

Shimmer & Shine Volume 9: Flight of the Zahracorns

Op alweer hun negende dvd-release nemen de genies in training Shimmer & Shine en hun vriendin Leah je mee naar Zahramay Skies voor 7 nieuwe avonturen. Leer alles over sterrenstofmagie, ontdek de betoverende sterren van Zahramay Skies em doe aan de Zahracorn-race De avonturen van Shimmer en Shine zijn altijd gevuld met magie en waardevolle lessen.

Shimmer and Shine: Flight of Zahracorns bevat de volgende afleveringen:
* Welkom bij Zahramay Skies – Shimmer, Shine en Leah reizen naar de magische wereld van Zahramay Skies om de Stardust Princess te ontmoeten en meer te weten te komen over haar magie.
* Pets to the Rescue – Wanneer de meisjes en hun huisdieren Zahramay Skies bezoeken, ontdekken ze dat hun huisdieren vleugels hebben en kunnen vliegen.
* De Zahra-ster – Nadat de magie van de Zahra-ster Shimmer binnenkomt en de juwelen van Zahrora, moeten Shimmer, Shine en Leah de magie teruggeven aan de ster zodat de Zahracorns hun weg naar huis kunnen vinden.
* Rainbows to the Rescue – Wanneer Zeta een drankje gebruikt om te voorkomen dat alle sterren in Zahramay Skies vliegen, maakt het per ongeluk een einde aan alle vliegmagie.
* Zahracorn Tickles – Nadat Zeta ontdekt dat Shimmer, Shine en Leah deelnemen aan een Zahracorn-race, besluit ze dat ze een Zahracorn nodig heeft zodat ze ook aan de race kan deelnemen.
* De Zahracorn-salon – De meisjes nemen Adara’s Zahracorn naar de salon, maar wanneer ze bang wordt, is het aan hen om haar te vinden.
* The Dragon Zahracorn – Shimmer, Shine en Leah gaan samen met Shaun, een Cloud Genie, op zoek naar een mythisch wezen. Terwijl ze aanwijzingen ontdekken die hen dichter bij het wezen brengen, raken ze per ongeluk gevangen tussen twee bewegende landmassa’s, waardoor Shaun zich afvraagt ​​of de reis het waard was.

Beide DVD zijn vanaf 11 september verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

Winactie DVD pakket Paw Patrol & Shimmer and Shine is gesloten

Beide DVD’s mag ik weggeven in een pakketje. Kijken jouw kinderen ook zo graag naar deze Nickelodeon TV-helden? Doe dan mee aan de winactie. De winnaars is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

74 thoughts on “DVD Tip | Nieuwe avonturen van Paw Patrol & Shimmer and Shine op DVD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.