Minions Hoe Gru Superschurk werd

Minions: Hoe Gru Superschurk werd

Naast veel nieuwe leuke films in de bioscoop de aankomende tijd, komen veel leuke films, die deze zomer in de bioscoop te zien waren, nu uit op DVD en Blu-ray. Ideaal dus om thuis gezellig een filmavondje te organiseren. Eén van onze hoogtepunten van afgelopen zomer was wel de nieuwe Minionsfilm over hoe Gru een Superschurk werd. Heb jij deze film gemist of zou je hem graag nog eens zien, lees dan snel verder, want ik mag 2x deze film op Blu-ray verloten.

Het verhaal

Lang voordat Gru een superschurk werd, is hij een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970, die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen, bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor.

.

Als de beruchte groep superschurken de Vicious 6 hun leider lozen – de legendarische vechtsporter Wild Knuckles – gaat Gru, hun grootste fan, solliciteren om lid te worden. De Vicious 6 is helaas niet onder de indruk van de kleine wannabe. Maar ze worden woest als Gru ze te slim af is en dan wordt hij ineens de aartsvijand van het criminele topteam. Als Gru op de vlucht slaat, proberen de Minions kungfu te leren om hem te redden. Gru zelf komt tot de ontdekking dat zelfs slechteriken weleens hulp nodig hebben van vrienden.

.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 88 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands en OV

Stemmencast: Jon van Eerd, Javier Guzman, Trudy Labij, Ernst Daniël Smid, Raymond Thiry, Edsilia Rombley, Patty Brard, Dennis van der Geest, Edwin Jonker, Nienke Plas, Murth Mossel, Levi van Kempen en André Dongelmans

Regisseur: Kyle Balda

Winactie Minions: Hoe Gru Superschurk werd op Blu-ray is gesloten

Met dank aan Day One MPM mag ik een DVD en een Blu-ray van de film Minions: Hoe Gru Superschurk werd verloten.

  • De winnaar heeft bericht gehad. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

37 thoughts on “Minions: Hoe Gru Superschurk werd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.