Win Advent Dag 2 Masha en de Beer

Win Advent Dag 2 | Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Naar de bioscoop gaan met je kind is superleuk én spannend. Vanaf woensdag 13 december draait Masha en de Beer – winterpret en meer! in de bioscoop, de ideale film voor een (allereerste) filmbezoek met kinderen. Masha en de Beer – winterpret en meer! bestaat uit een combinatie van nieuwe nog nooit eerder vertoonde afleveringen en specials, overgoten met een filmsausje. Op de tweede dag van de Win Advent mag ik 2x 2 kaartjes voor Masha en de Beer – Winterpret en meer! verloten.

Het verhaal

Masha en de Beer – Winterpret en meer! De nieuwe avonturen van Masha en de Beer beginnen bij een bruiloft. En zoals altijd, wanneer Masha van de partij is, volgen er problemen! Masha zorgt voor opschudding als ze zich vermaakt met de sluier van de bruid, op de duiven jaagt en op een kar rond racet met daarop de bruidstaart. Maar er is meer. Zo neemt Masha ons ook mee in een winters verhaal vol magie. In dit verhaal staan de twaalf maanden centraal. Masha en haar nieuwe vriend Januari doen er alles aan om iedereen warm te maken voor het winterfeest. Maak je klaar voor onverwachte wendingen, verrassende ontmoetingen en oneindig veel plezier!

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 73 min.
Kijkwijzer: alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Regisseur: Artem Naumov

In de bioscoop te zien vanaf 13 december 2023

Voor het eerst naar de bioscoop met kind?

Naast de reguliere programmering in bioscopen door het hele land, is de film ook vanaf 10 december een maand lang te zien als speciale ‘mini-morning’ bij Vue. Bij Pathé is de film ook op 10 december in de Kleuterbios te zien. 

Vijf tips voor een geslaagd bioscoopuitje

  1. Voorpret en voorbereiding: Laat een afbeelding zien van een bioscoopzaal. Een groot scherm, een zaal vol mensen in lekkere stoelen. Praat erover hoe leuk het is om daar heen te gaan, kijk alvast naar de trailer of een aflevering van Masha en de Beer als voorpret. 
  2. Verwachtingsmanagement: Voorkom eventuele drama’s door je kind te vertellen dat de film op een gegeven moment eindigt en dat iedereen dan naar huis gaat. Papa of mama kan de film écht niet opnieuw aanzetten.
  3. Verplaats je in de beleefwereld: Bereid je kind voor op mogelijk voor hen spannende momenten tijdens de film. Bespreek van tevoren hoe jullie daarmee omgaan. Zitten op schoot, samen naar elkaar kijken in plaats van naar het grote scherm – wat het ook is, herinner je kind eraan dat het altijd goedkomt. (Masha en de Beer is gekeurd voor alle leeftijden, maar de totale ervaring kan natuurlijk spannend zijn).
  4. Slim plannen voor plaspauzes: Het klinkt zo logisch, maar zorg ervoor dat jullie van tevoren naar het toilet gaan. Er zit geen pauze in de film en eenmaal in de zaal vergeten kinderen al snel de wereld om zich heen. Dan willen ze niets missen van de film (en popcorn). Of zorg dat je vooraf weet waar de wc’s zijn en zorg voor een strategisch handige plek in de zaal.
  5. Vrolijk de zaal uit: Eindigt de film met een vrolijk lied? Laat je kind weten dat het helemaal prima is om mee te dansen. Voor volwassenen misschien wat ongewoon, maar voor kinderen geldt: er mag best gedanst worden. Naar de bioscoop gaan is immers een feestje.

Win Advent Dag 2 | Masha en de Beer – Winterpret en meer! is gesloten

In samenwerking met Lot of Brands mag ik 2x 2 vrijkaarten verloten.

  • De winnaars zijn bekendgemaakt en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

44 thoughts on “Win Advent Dag 2 | Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.